Författarsamtal Ewa Fröling

Ewa Fröling sitter på en stol

Lördag 16/10 2021 , kl. 14:00 - 14:45

Pris: 115kr Köp
Kom och lyssna när Ewa Fröling berättar om sin bokdebut

Ewa Fröling som debuterar med boken Moder Liv – en berättelse om livet, samtalar med Ewa Westin, skådespelare och regissör på Teater Sörmland.

 

Om Ewa Fröling

Ewa Fröling (1952) har genom en lång teater- och filmkarriär gjort sig känd som en av Sveriges mest uppskattade skådespelare, inte minst med en av huvudrollerna i Ingmar Bergmans Fanny och Alexander som blev en stor internationell succé.

I Moder Liv som är Ewa Frölings bokdebut berättar hon med skärpa och ömtålighet om sitt liv, från barndomen till moderskapet, från den långa karriären som skådespelare och åren efter det cancerbesked hon fick 2016.

För första gången skriver Ewa Fröling med en egen röst, egensinnigt och poetiskt – utan att väja för något, om sina minnen, upplevelser och tankar om livet som plötsligt blev så skört.

– Jag som genom hela livet tilldelats ett antal roller på scenen och i media, kunde nu skapa ett eget rike där allt som var jag på riktigt fick flöda fritt. Att själv sätt ord på min historia var själva drivet under skrivprocessen och den första meningen satte nyckeln i låset.

 

Biljetter köpes på nykopingsguiden.se/litterart eller i kassan på Rosvalla eller Turistbyrån. OBS! Ingen biljettförsäljning på plats innan evenemangets början.

Eventuella justeringar i texten kan tillkomma

 

Kontakt

Arrangör: LitterArt och Nyköpings Arenor

Plats: Nyköpings Teater

Kommande datum

  • Lördag 16/10 2021
    14:00 - 14:45