Försommarfest i hamnen 3 juni


Bilden visar en gitarr, ett cirkustält och mat.

Lördag 03/06 2023 , kl. 11:00 - 20:00

Pris: Fritt inträde. Matbiljetter kostar 120 kronor.
Försommarfest är folkfesten som kickar igång sommaren på riktigt! Mycket handlar om god mat men det finns så mycket mer att göra och upptäcka. Festen börjar 11.00 i hamnen.

Klockan 11-14 Prova-på-fiske med Sportfiskarna
Upplev äkta fiskelycka! Alla kan fiska. Sportfiskarna anordnar Nyköpingsåns dag, välkomna att prova på fiske med metspön. Fiskeutrustning, flytvästar och bete kommer finns på plats och det krävs ingen föranmälan eller fiskekort.
Plats: Täcka udde (nära Hamnplan)

Klockan 12-16 Magisk cirkus med cirkusskola
12.00: Kom och se en rolig föreställningen för hela familjen! "Magisk Cirkus"med Magic Thor, Miss Monette och den fantastiska hula-hop-artisten Buket Rin.
14.00 bjuder Cirkus Trattofon på humoristisk akrobatik, mim och dans för alla åldrar
15.00 är du välkommen att själv pröva jonglering med käglor, bollar och Devil Sticks på cirkusskolan!
Plats: Vid gästhamnen

Klockan 13-17 Barnens försommarfest
Självklart är Försommarfest också barnens Försommarfest. Väck din inre tiger eller fjäril! Det finns ansiktsmålning för alla barn (och vuxna om du är modig) Eller prova gymnastik- och cirkusskola, och en massa annat skoj!
Plats: Dansbanan och vid lekparken

Klockan 14-17 Mat och musik
Njut av folkfesten se u över det glittrande hamninloppet och provsmaka det lokala köket. Matbodar på hamnplanen serverar läckra smakportioner. Matbiljetter finns att köpa för tre avsmakningar. Priset är 120 kronor.
Ett av Nyköpings mest rutinerade och omtyckta band programleder, underhåller och bjuder på livemusik under matfestivalen. Sisters of Soul finns på plats i hamnen. Det kommer också finnas en hantverksmarknad där du kan se, känna och köpa fina hantverk.
Plats: Hamnplan
Plats: Hamnplan

Klockan 16-20 Ungdomshäng i skate- och graffittiparken
Ung Kraft skapar det perfekta ungdomshänget vid skate- och graffittiparken. Prova på roliga aktiviteter. Ta roliga bilder i fotobåset och få en fotoremsa med hem som minne. Det kommer bli tävling med prisutdelning, utespel/lekar. Passa på att slappa i sköna saccosäckar.
Plats: Skate- och graffittiparken

Kontakt

Arrangör: Nyköpings Arenor

Kommande datum

  • Lördag 03/06 2023
    11:00 - 20:00