Från Orsa till Nashville

Kalle Moraeus, Frida Öhrn och Doug Seegers. Text i bild. Från Orsa till Nashville

Idag , kl. 18:00 - 20:20

Pris: 625kr Köp
Pris: 625kr
En spännande musikalisk resa med Kalle Moraeus, Frida Öhrn och Doug Seegers

Kalle Moraeus, en av vår tids största spelemän och artister föddes och har levt hela sitt liv i Orsa i Dalarna, för de allra flesta är detta ingen nyhet. Det som många dock inte känner till är att Kalle har en stor kärlek och passion till den amerikanska musik- och countrystaden Nashville. Dit har han många gånger återvänt för att uppleva den helt unika känsla och atmosfär som staden erbjuder. 

I Nashville föddes idén, som med tiden vuxit fram hos Kalle, en konsert där svensk folkmusik och historia möter den amerikanska folkmusiken som främst består av country, bluegrass, gospel och blues.  

I våras åkte man ut på turné och det blev succé! Nu är det dags igen och denna gång med Frida Öhrn som en av huvudartisterna!

Publiken kan förvänta sig en magisk kväll där många stora hits från stjärnor som Dolly Parton, Emmylou Harris, Kris Kristoffersson med flera kommer tolkas och framföras av Kalle, Frida och Doug, ackompanjerade av några av Sveriges främsta musiker. Publiken kommer även få höra låtar som koppången,  Relase me i nya kläder samt Doug Seegers hits..

Orsa till Nashville är en spännande musikalisk resa, från skogarna i dalarna över Atlanten till den amerikanska södern. Det blir en resa som kommer att bjuda publiken på en helkväll och ett inferno av den musik som betytt så mycket för dagens pop- och rockkultur och är en del av vårt kulturarv.

Missa inte detta unika möte mellan svensk och amerikansk folkmusik!

 

Föreställningens längd: 2tim 20min, inkl paus

Ledsagare fri entré men biljett måste bokas.

Biljetter går även att köpa på Rosvalla och i biljettkuren i entrén på Culturum.
OBS! En timme innan föreställning kan biljetter även köpas i biljettkassorna på Nyköpings Teater och Culturum. I samtliga kassor gäller endast kortköp eller swishbetalning.

Kontakt

Arrangör: MT Live AB

Plats: Culturum

Kommande datum

  • Lördag 01/04 2023
    18:00 - 20:20