Kurs

Från stress till balans

Stress och balans, mindfulness

Tisdag 05/10 2021 , kl. 17:30 - 19:45

Pris: 1050 Köp

I den alltmer stressfyllda värld vi lever i behövs idag fler kraftfulla verktyg för att bättre skapa balans i våra liv och i vår dagliga tillvaro.

Vem kan gå kursen?

Kursen vänder sig till dig som vill lära dig att hitta balansen i din vardag. Denna kurs passar de flesta personer, ung som gammal.

Mål

Stressa av och hitta ditt inre jag. Balansera och läka din kropp på ett enkelt och lugnt sätt. Övningarna kommer att kunna användas enkelt i din vanliga vardag.

Kursinnehåll

Vi kommer att arbeta med meditationer, andning, lätt yoga med enkla sköna tekniker för avslappning, harmoni och energi. Vi kommer att prata om vad djuren/naturen hjälper oss med samt hur vi kan balansera oss på ett enkelt sätt. Meditationerna och yogan görs sittande på stol. Teori varvas med praktiska övningar.

Kursupplägg

Kursen går en gång i veckan 4 ggr. Totalt 12 studietimmar.

Gruppundervisning i liten grupp max 7 deltagare.  Allt detta gör vi med glädje och skratt!

 

Övrigt

För att förebygga spridningen av covid-19 anpassar vi antalet deltagare till mindre grupper om max 7 deltagare. Det finns goda möjligheter till handtvätt med tvål. Det är allas ansvar att hindra spridningen av smitta och vi förutsätter att du som går en kurs hos oss visar hänsyn och inte utsätter andra för risk.

Kontakt

Adress: Fruängsgatan 22 Nyköping
Telefon: 0855094935

Kommande datum

  • Tisdag 05/10 2021
    17:30 - 19:45