Frida Hyvönen

Frida Hyvönen

Fredag 25/03 2022 , kl. 20:00 - 21:15

Pris: 375 kr Köp
Kom och lyssna på en av Sveriges fantastiska singer-songwriter

Köp av biljett och vaccinationsbevis på evenemang fr om 1 dec 2021

Genom att köpa biljett till det här evenemanget samtycker du till att följa de hälso- och säkerhetsåtgärder som gäller vid tidpunkten för evenemanget.

Alla deltagare som är 18 år och äldre måste kunna visa upp Vaccinationsbevis tillsammans med legitimation för att kunna komma in på evenemanget. Ungdom mellan 15-17 år ska också kunna uppvisa legitimation.

Personer som av medicinska skäl inte bör vaccinera sig mot covid-19 är undantagna, men måste kunna uppvisa läkarintyg tillsammans med legitimation.

Vaccinationsbevis beställs via www.covidbevis.se. OBS! enbart vaccinationsbevis från E-hälsomyndigheten med QR-kod är giltigt.

Kom i god tid till evenemangen då inpasseringen kan ta längre tid än normalt.

 

Med det senaste vida hyllade albumet ”Dream of Independence” i ryggen ger sig Frida Hyvönen ut på en omfattande vårturné 2022.

Kan du vara en individ och samtidigt ingå i en flock? Är att leda och följa varandras motsatsereller är det samma sak? Frågeställningarna som föddes ur en i förtid avbruten psykoanalys löper som en rödtråd genom Frida Hyvönens senaste album ”Dream of Independence”.

Omslagsporträttet målat av Sara-Vide Ericson ger en nyckel in i Frida Hyvönens världoch leder rakt fram till nya albumets tematik. ”Hon har målat mig som en slags gudinna som sitter vid älven och ur den här skevaspegelbilden, från det som finns där någonstans i djupet, plockar hon sina verk. Men det krävs så sjukt mycket koncentrationoch arbete för att göra det. Är du en konstnärlig person som inte skärper dig är risken annars att det bara rinner ut i sanden".

Nöjesguiden skrev om skivan: ”Hyvönen är bekväm i sitt artistskap och har fokuserat påatt renodla sitt låtskrivande. Låtarna på skivan är vackra och intima, och rymmer vemod och humor på samma gång".

Aftonbladet skrev: ”Det är i vanlig ordning öppenhjärtigt och ofiltrerat om livets allaaspekter: döden, föräldraskapet och klimakteriet. Dramatiska pianomelodier fårberättelsernaatt kännas ännu mer levande".

Dagens Industri:”Frida Hyvönens senaste är en konstnärlig dubbeltriumf"

 

Föreställningens längd: 1tim 15min, ingen paus

Kontakt

Arrangör: Luger och Nyköpings Arenor

Plats: Nyköpings Teater

Kommande datum

  • Fredag 25/03 2022
    20:00 - 21:15