Fröken Elvis Jul

Fröken Elvis på scen

Lördag 03/12 2022 , kl. 19:00 - 21:00

Pris: 495 kr Köp
Pris: 495 kr
Fröken Elvis ger en varm och svängig julkonsert!

Det blir tolkningar av både traditionella julsånger och modernare jullåtar, Elvis bästa låtar på svenska och mer musik från bandets alla tre skivor. En kväll med humor, värme, lite allvar och en jädrans massa instrument i sann Fröken Elvis anda!

Fröken Elvis har sedan debutalbumet ”Elvis på svenska” översköljts av lovord och förfrågningar. Bandet har slagit flera publikrekord och spelat på allt från festivaler och folkparker till teatrar och konserthus. Publiken har fastnat för deras varma och egna sätt att behandla giganter som Bach, Mozart och Elvis, och knockats av deras spel och stämsång. 

I februari släpptes deras tredje studioalbum, Fröken Elvis & GIGANTERNA, och bandet har hunnit medverka i både SVT:s Go´ kväll och i Bingolotto i TV4.


Det mesta gör att man häpnar; de finurliga texterna, de starka arrangemangen och en bedövande musikalisk skicklighet. // Musikmagasinet LIRA 

Mästerliga melodimakare i vinnande koncept. // Kulturbloggen 

Fröken Elvis är så musikaliska, ekvilibristiska, roliga, dramatiska, kluriga, modiga, engagerade så hälften vore nog. De hör verkligen hemma bland giganterna! // Se Hit!

 

Föreställningens längd: 2tim inkl paus

Handsprit kommer att finnas i entrén.

Stanna hemma vid minsta sjukdomssymtom, även lindriga.

 

Biljetter går även att köpa på Rosvalla och Nyköpings Turistbyrå.
OBS! En timme innan föreställning kan biljetter även köpas i biljettkassorna på Nyköpings Teater och Culturum. Då gäller endast kortköp eller swishbetalning.

 

Kontakt

Arrangör: Programbolaget & Monarch Music

Plats: Culturum

Kommande datum

  • Lördag 03/12 2022
    19:00 - 21:00