Hanna Järver

Popmagi med Hanna Järver på Fåfängan!

Lördag 28/08 2021 , kl. 19:00 - 21:00

Pris: 270:- Köp
Popmagi med Hanna Järver på Fåfängan!

Multitalangen Hanna Järver gör allt själv och skriver texter som är så rakt på sak att vi nästan skäms när vi lyssnar på dem. Hon har en sångröst som är fullständigt effortless, den liksom glider runt över hennes elektroniska produktioner som att den alltid varit menad för en enda sak: popmagi.

Hannas musik är kontrastfylld. Texterna handlar om ambition och frustration, längtan och misslyckanden. De handlar om otrohet, ohälsosamma relationer och ilska över rådande normer. Det är Hollywood och en personlig dagbok på samma gång. 2015 släppte Hanna låtarna ”Samma Gamla Himmel” och ”Ingenting Skrivet” som av P3 och flera inflytelserika musikmedier utsågs till två av årets bästa låtar. Ett pophopp var därmed fött. 2016 släppte Hanna en ny EP vid namn “Närke” som togs emot med öppna armar både av kritiker och fans. Detta följdes upp av debutalbumet “So Long” som genast fick otroligt fint gensvar och goda recensioner av kritiker och fans.

Nu är Hanna aktuell med sitt andra album “tusen täta lögner in”. 

 

VIKTIG INFO FRÅN ARRANGÖREN:

Var rädd om dina medmänniskor! Håll avstånd och stanna hemma om du känner dig krasslig.
Fåfängan följer självfallet Folkhälsomyndighetens restriktioner och vi håller oss uppdaterade om läget. För närvarande gäller att man får vara max 4 personer i ett sällskap när man sitter på våra publikplatser eller vid våra cafébord.
För att hålla publikantalet på våra evenemang på tillåten nivå måste alla besökare ha biljett, även små barn. Till barn mellan 0 och 3 år väljer du småbarnsbiljett för 10 kr (fribiljett + serviceavgift).

Kontakt

Adress: Fåfängans väg 4, 611 39 Nyköping

Kommande datum

  • Lördag 28/08 2021
    19:00 - 21:00