Hör Barbro!

Hör Barbro!

Fredag 16/07 2021 , kl. 19:00 - 20:30

Pris: 220 Köp
"Tabaré" med toner, text och tolkning av Barbro Hörberg gästar Fåfängan.

Barbro Hörberg stövlade in och förnyade musiklyriken i en tid när scenen dominerades av manliga trubadurer. Fem decennier senare bjuder nu låtskrivaren Amanda Andréas, gitarristen Erik Björksten och skådespelerskan Hanna Sundelius på Hörbergs litterära kabarévisor med humor, värme och minnen från parken på våren med ögon känsliga för grönt.

På Scen: Amanda Andréas, Erik Björksten och Hanna Sundelius

Regi och foto: Eva Edwall

 

Amanda Andréas för den jazziga visan in i framtiden. Hon har beskrivits som “jazzsångpoet” av Lira och “gnistan som tänder framtidens svenska jazz” när hon elegant och nyfiket blandar visans berättande med jazzens frihet.

Hanna Sundelius skapar scenkonst, på egen hand och med andra. Med ena benet i musiken och andra i berättandet blir verken ofta en sömlös sammanblandning av olika uttrycksformer, där mötet med publiken alltid kommer först.

Erik Björksten är musiker bosatt i Göteborg som bl.a. spelar dragspel och gitarr. Genom utbildning i Norrbotten och Los Angeles är han på ständig jakt efter tonerna & ackorden som kan berätta de vassaste historierna.

Eva Edwall har varit verksam som scenkonstnär sedan 1977. Hon har regisserat allt från barn- och ungdomsteater till krogshow, sommarteater och kammarspel. Alltid med ett öga för det som skaver och utmanar vår samtid.


-------

VIKTIG INFO FRÅN ARRANGÖREN:

Var rädd om dina medmänniskor! Håll avstånd och stanna hemma om du känner dig krasslig.
Fåfängan följer självfallet Folkhälsomyndighetens restriktioner och vi håller oss uppdaterade om läget. För närvarande gäller att man får vara max 4 personer i ett sällskap när man sitter på våra publikplatser eller vid våra cafébord.
För att hålla publikantalet på våra evenemang på tillåten nivå måste alla besökare ha biljett, även små barn. Till barn mellan 0 och 3 år väljer du småbarnsbiljett för 10 kr (fribiljett + serviceavgift).

 

Kontakt

Arrangör: Fåfängan
Adress: Fåfängans väg 4, 611 39 Nyköping
Telefon: 0725-273613

Kommande datum

  • Fredag 16/07 2021
    19:00 - 20:30