Kultur & nöje

I själva verket

Björn Säfsten

Tisdag 23/03 2021 , kl. 19:00 - 20:00

Prisinformation

240 kr/200 kr med scenpass, under 26 år 100 kr/80 kr med scenpass

Varifrån kommer rörelserna i den samtida dansen, hur kan de tolkas och finns det ett rätt sätt att förstå dans? Detta är några av de frågor som prisbelönade koreografen och dansaren Björn Säfsten har fått under sina möten med publik och workshopdeltagare genom åren.

För att svara på dessa och andra funderingar skapar Björn I själva verket. En engagerande mix av spännande dansföreställning och entusiasmerande föreläsning där Björn utifrån sitt konstnärskap och sin långa erfarenhet delar med sig av sin syn på dans.

Det blir vackert, roligt, lärorikt och öppet, både för dig som är dansvan och för dig som är nyfiken på att uppleva samtida dans för första gången.

Produktion: Riksteatern

Medverkande: Björn Säfsten

 

Föreställningens längd: 1tim, ingen paus

Nyköpings Arenor följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer och arbetar för vår publiks trygghet och säkerhet och följande gäller därför på evenemanget:

  • Publiken är begränsad till max 50 personer per föreställning
  • Enbart förköpsbiljetter, ingen försäljning i kassa innan föreställning.
  • 1 meters avstånd (dvs 2 säten) ska hållas mellan varje deltagare under hela evenemanget. Max 2 personer i samma sällskap får sitta tillsammans.
  • Onumrerade platser gäller och foajévärdar kommer att ta emot och placera varje sällskap på platser där distansen mellan sällskap kan hållas.
  • Handsprit kommer att finnas i entrén.
  • Stanna hemma vid minsta sjukdomssymtom, även lindriga.

 

Kontakt

Arrangör: Nyköpings Teaterförening - en del av Riksteatern
Adress: Teatertorget, Nyköping

Kommande datum

  • Tisdag 23/03 2021
    19:00 - 20:00