Joe Labero - Goldfingers

Framflyttad
Joe Labero

Torsdag 05/05 2022 , kl. 19:00 - 20:30

Prisinformation

Vuxen: 695 kr, Barn 5-13 år 395 kr

Föreställningen flyttas till maj 2022

Här kommer en hälsning från arrangören:

”Bästa Laberobesökare,

 Restriktionerna som infördes den 12 januari har medfört att publikantal upp till 500 personer ska ha en meter mellan varje sällskap samt sällskap får vara max 8 personer. Det innebär att vi tyvärr inte kan välkomna alla biljettköpare att se Joe Labero Goldfingers som planerat.

Vi har därför beslutat att flytta fram Joe Labero Goldfingers som skulle spelats på Culturum i Nyköping den 18 februari.

Det nya speldatumet för föreställningen är torsdag 5 maj 2022.

 

Köpt biljett gäller till den nya dagen och tiden.

Köpt biljett återlöses ej. Vid frågor kring biljetten, vänligen kontakta info@sangre.se

Vi följer utvecklingen nära och om ytterligare förändringar sker kommer du som kund att bli kontaktad av din biljettdistributör. Vi behöver dock reservera oss för att ytterligare förändringar kan ske.

Var rädda om er så ses vi i maj 2022.

Tack för ert tålamod under denna pandemi!

Krall Entertainment och Sangré Event”

 

Köp av biljett och vaccinationsbevis på evenemang fr om 1 dec 2021

Genom att köpa biljett till det här evenemanget samtycker du till att följa de hälso- och säkerhetsåtgärder som gäller vid tidpunkten för evenemanget.

Alla deltagare som är 18 år och äldre måste kunna visa upp Vaccinationsbevis tillsammans med legitimation för att kunna komma in på evenemanget. Ungdom mellan 15-17 år ska också kunna uppvisa legitimation.

Personer som av medicinska skäl inte bör vaccinera sig mot covid-19 är undantagna, men måste kunna uppvisa läkarintyg tillsammans med legitimation.

Vaccinationsbevis beställs via www.covidbevis.se. OBS! enbart vaccinationsbevis från E-hälsomyndigheten med QR-kod är giltigt.

Kom i god tid till evenemangen då inpasseringen kan ta längre tid än normalt.

 

Joe Labero – GOLDFINGERS  
SVERIGETURNÉ

Det är över 30 år sedan Joe Labero slog igenom över en natt på Berns Salonger i Stockholm.
En illusionist, med gyllene fingrar, som tog med sig ett helt nytt scenuttryck, briljans, rock´n roll och en fascinerande scenestetik, en upplevelse och värld som Sverige aldrig tidigare skådat.
30 år senare är Master Joe Labero ett av världens mest aktade namn i magins storslagna värld. Nyss hemkommen från ett succéår i Las Vegas med showen INFERNO.

I GOLDFINGERS kan du förvänta dig det gåtfulla och helt oförklarliga i en intim och exklusiv show där magins mästare närmar sig mystiken i en helt oförklarlig magi som garanterat får dig och ditt sällskap att häpna. Kom bara ihåg att aldrig släppa honom ur sikte, för då är nämligen risken stor att du går vilse i gränslandet mellan dröm och verklighet… 

 

Föreställningstid: 1tim 30min, ingen paus

Åldersgräns: Från 5 år i målsmans sällskap

Kontakt

Arrangör: Sangré Event

Plats: Culturum

Kommande datum

  • Torsdag 05/05 2022
    19:00 - 20:30