Kultur & nöje

Johanna Nordström – Ring Polisen

Stand-up komikern Johanna Nordström håller mikrofon. Natthimmel i bakgrunden

Söndag 18/04 2021 , kl. 19:00 - 20:30

Pris: 395 kr, raden (balkong) 250kr Köp

Föreställningen är flyttad till söndag 18 april 2021. Håll i din biljett – den kommer fortfarande att gälla för det nya datumet.

Komikern Johanna Nordström på Sverigeturné vår 2020.

I vår åker Komikern Johanna Nordström ut på en omfattande och första soloturné med humorshowen “Ring Polisen”. 

Ring Polisen” är ett vanligt förekommande uttryck i Johanna Nordströms sociala medier och föreställningen kommer att kretsa kring Johanna fascination för polisyrket och kriminalserier. Johanna har även en hemlig dröm om att själv bli polis, teorier om att hon är kidnappad och en gränslös kärlek till Mikael Persbrandt. 

”Jag har skrivit den helt själv med penna och papper." hälsar Johanna Nordström

Johanna Nordström är humorpersonligheten som slog igenom med twitterkontot @jonielol som hon startade sommaren innan gymnasiet, och har rankats som svenska Twitters sjätte mest inflytelserika person av Twittercencus. Twitterkontot ledde Aftonbladets Lajkat där Johanna jobbade med att skapa socialt content för att därefter varvas av Nyheter24 och rollen som Social Media Manager. Förra året sa Johanna upp sig som från Bonnier Magazines and Brands videoredaktion för att satsa helhjärtat på humor och stand-up. 

Johanna Nordström har tidigare nominerats till Guldtuben i kategorierna Årets Video, Årets Humor, Årets Stjärnskott och Årets Instagram

Läs mer på www.ringpolisen.se eller följ Johanna på instagram @johannanordstrm

 

Föreställningens längd: 1tim 30min, ej paus

Fri entré för ledsagare

Biljetter går att köpa på Rosvalla, Culturum, Koordinaten samt Nyköpings Turistbyrå. OBSERVERA: Vid köp en timme innan föreställning gäller endast kortköp.

Kontakt

Arrangör: Tillman Entertainment AB

Plats: Culturum

Telefon: 0738 43 08 21

Kommande datum

  • Söndag 18/04 2021
    19:00 - 20:30