Klubb Sårm

Tecknad bild av en stereo

Onsdag 22/02 2023 , kl. 18:00 - 20:00

Hörsalen förvandlas till klubb under en kväll på sportlovet. Här spelar fyra liveband från olika genrer. De som spelar är mellan 15 och 19 år. Varje band spelar ca 15-20 min.

Denna kväll är ett samarbete med Musik- och eventarrangörsutbildningen på Campus Nyköping, Kulturskolan, Ung Kraft och Musik- och eventarrangörers förening (MEAF).

Banden som ska spela är:

Evigt (hip-hop)

Vi är tre grabbar som sedan en musikuppgift i högstadiet brunnit för att skapa musik.Vi spenderade vår fritid, skoltid och lov i Filips gamla sovrum som vi nu på senare tid kallar för vår studio. I somras så släppte vi våran första EP med en stor klunga av Svenska HIPHOP låtar. Vi har nu börjat röra oss mot låtar där vi tagit inspiration från sångvärlden.

Röda rummet (jazz)

Vi är ett jazzfunkband bestående av 5 stycken 19åriga killar. Vi träffas flera gånger i veckan och repar olika sorters musik. Vi råkade hamna i ett rött rum tillsammans och sedan så blev vi ett band. Efter det så bildades röda rummet. Kanske var det så att Strindberg hade en liten input i diskussionen.

Delays (pop)

Vi går alla på estetiska programmet i Nyköping där vi fått testa på att spela allt från klassiskt till musikal, klezmer och pop. Gemensamt har vi en förkärlek till 90-tals pop. Vår egen musik är på svenska, men vi kommer också bjuda på egna versioner av bland annat Kent och Coldplay.

Blighted Eyes (metal)

Vi är ett band på 3 personer från Nyköping som spelar metal. Vi skulle förklara musiken som grov och tung.

Kontakt

Plats: Hörsalen, Sörmlands museum

Adress: Tolagsgatan 8, 611 31 Nyköping
Telefon: 0155245700

Kommande datum

  • Onsdag 22/02 2023
    18:00 - 20:00