Kom Å Se - Barnfilmsfestival

Onsdag 10/08 2022 , kl. 17:00 - 17:40

Pris: Fri entré
En härlig mix av filmer för barn

Välkommen till min värld – ett kortfilmspaket

Jag är en sten
En utter saknar sin familj. I fantasin finns de där – hoppandes, lekandes och livs levande. En färgglad animation om saknad och tillhörighet för de yngsta.

Ursa – Norrskenets sång
I Nordpolens islandskap vaknar en ensam isbjörnsunge. Vilsen och hungrig ger han sig ut för att hitta sin mamma. Som ensam och liten är Nordpolen stort, kallt och fullt av faror – men med nyfunna vänner är inget omöjligt. En magisk animation för de allra minsta.

Batteripappan
Batteripappan hjälper till med nästan allt i huset – han ger ström till fjärrkontrollen, myggracketet och ficklampan. En dag följer Batteripappan med familjen på utflykt till havet – något som visar sig bli allt annat än avkoppling. Ett animerat äventyr om en av våra minsta superhjältar.

Min farmor Matilde
Lilla Maria är hos sin farmor på landet. Hos farmor är det viktigt att lära sig hantverk och laga mat, ingen tid för lek finns. Men en dag minns farmor något som hände för länge sedan – en hemlighet från sin egen barndom.

 

Regi: Miguel Anaya Borja, Seung-bae Jeon,  Natalia Malykhina, Melanie Berteraut Platin, Yasmine Bresson, Leo Coulombier, Nicolas Grondin, Maxime Le Chapelain, Louise Masse

 

Rekommenderad ålder: 3-8 år
Längd: 32 min
Språk: Inget tal
Land: Mexico, Sydkorea, Norge, Frankrike 

Kontakt

Arrangör: Nyköpings Arenor och Film i Sörmland

Plats: Vallarna framför Kungstornet vid Nyköpingshus

Kommande datum

  • Onsdag 10/08 2022
    17:00 - 17:40