Kultur & nöje

Konsert med Ensemble Åtta

Gruppbild på alla i Ensemble Åtta

Fredag 20/11 2020 , kl. 19:00 - 21:00

Pris: 270 kr, medlemmar 220kr Köp

Ensemble Åtta består av åtta sångare från Radiokören och deras grundidé är att göra musik tänkt för större ensembler med en liten besättning. När de väljer repertoar letar de åtta- eller sexstämmiga stycken som passar för en intim och lekfull tolkning. ”Det kan vara krävande att bära en stämma själv, men det är roligt att både ansvara för sin egen prestation och samtidigt tillsammans se till att den konstnärliga helheten blir som vi vill ha den.

Våra röster passar bra ihop, och vi har en bra banddynamik” berättar tenoren Love Tronner, som tillsammans med Jennie Eriksson, Sofia Niklasson, Christiane Höjlund, Tove Nilsson, Fredrik Mattsson, Johan Pejler och Erik Arnelöf ingår i oktetten.

 

Föreställningens längd: 2tim, ingen paus

OBS! Om rullstolsplats önskas, vänligen kontaka culturum@nykoping.se . Fri entré för ledsagare

 

Nyköpings Arenor följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer och arbetar för vår publiks trygghet och säkerhet och följande gäller därför på evenemanget:

  • Publiken är begränsad till max 60 personer per föreställning
  • Enbart förköpsbiljetter, ingen försäljning i kassa innan föreställning.
  • 1 meters avstånd (dvs 2 säten) ska hållas mellan varje deltagare under hela evenemanget. Max 2 personer i samma sällskap får sitta tillsammans.
  • Onumrerade platser gäller och foajévärdar kommer att ta emot och placera varje sällskap på platser där distansen mellan sällskap kan hållas.
  • Handsprit kommer att finnas i entrén.
  • Stanna hemma vid minsta sjukdomssymtom, även lindriga.

Kontakt

Arrangör: Nyköpings kammarmusikförening
Adress: Teatertorget, Nyköping

Kommande datum

  • Fredag 20/11 2020
    19:00 - 21:00