Konsert med Maja Francis

Artisten Maja Francis

Torsdag 13/04 2023 , kl. 19:00 - 20:30

Pris: 325:- Köp
Pris: 325:-
I april kommer Maja Francis med sitt band till Oxelösund!

Maja Francis är under hösten 2022 högaktuell som en av deltagarna i årets Så Mycket Bättre, och har med sin första tolkning ”Douchebag”, original av Molly Hammar, fått strålande kritik från hennes tidigare, såväl som nya, publik. I vår åker hon som support på First Aid Kit’s Europaturné, men därefter väntar en egen turné på svensk mark – tillsammans med sitt band. Och i april kommer hon till Koordinaten i Oxelösund.

Maja Francis har varit en del av den svenska musikscenen sedan släppet av debutsingeln ”Last Days Of Dancing” år 2015. Åren efter följde samarbeten med bland andra Veronica Maggio och gjorde under tiden inte mindre än tre EP-släpp.

Debutalbumet ”A Pink Soft Mess” släpptes 2021 och med det positionerade Maja Francis sig som en av vår generations mest unika röster – med en penna som vågar utmana och beröra på djupet. Albumet har under 2022 nominerats för Grammis, P3 Guld, Manifestgalan, Nordic Music Award och tagits emot med enhälligt strålande kritik från svensk och internationell press.

På albumet hörs bland annat First Aid Kit-samarbetet ”Mama”, som också tolkades av Albin Lee Meldau i premiärprogrammet av Så Mycket Bättre. Även låten “Anxious Angel”, albumets andra singel, har fått stor uppmärksamhet som slutscenslåt i Netflixserien ”Kärlek & Anarki”.

Maja Francis har hittills delat med sig av Så Mycket Bättre-tolkningarna ”Douchebag”, original av Molly Hammar och ”Please Remember Me”, original av Lasse Stefanz och med dem också visat upp sitt fantastiska säregna musikaliska universum, med en fot i skandinavisk pop och den andra i country.

Följ gärna Maja Francis på InstagramLänk till annan webbplats.

Du kan läsa mer om Maja Francis på hennes webbplats

Du kan titta och lyssna på Maja Francis på Youtube och Spotify

 
 
 
 

Kontakt

Adress: Järntorget 7-9, Koordinaten
Telefon: 0155 - 383 50

Kommande datum

  • Torsdag 13/04 2023
    19:00 - 20:30