Konsert med The Fantastic Four

Musikgruppen The Fantastic Four
Pris: 325:- Köp
Pris: 325:-
Efter succén våren 2022 kommer The Fantastic Four tillbaka till Oxelösund och Koordinaten!

The Fantastic Four är en av Sveriges största och mest framgångsrika grupper som framför den bästa soulmusiken från 60-talet.

 

The Fantastic Four har kraften att förflytta oss till en annan tid och plats. En tid där dans, sång och show gick hand i hand. Detta är en unik föreställning som de är ensamma om i hela Norden. Showen innehåller de klassiska dansstegen, fingerknäppen och klädseln - som en gång gjorde "Four Tops" och "Temptations" kända över hela världen. Vem kan sitta still till låtar som "Can´t help myself, "My girl", Build me up buttercup","Blue Moon" m.m.

Få grupper har haft en sådan lång karriär som Sveriges största Motowngrupp The Fantastic Four. De slog igenom i TV4´s tittarsuccé ”Talang 2007”. Sedan dess har The Fantastic Four varit en dynamisk och tongivande kraft inom svensk nöjesindustri och har rönt stora framgångar genom åren. Bland annat när man blev världsmästare i underhållning i (WCOPA) Hollywood, L.A. världens största internationella underhållningstävling.

De är ständigt ute på turné och har genom åren arbetat med artister och musiker som Bruce Kulick från KISS, Richard Street från The Temptations, Sarah Dawn Finer, Gladys del Pilar, Jan Johansen och fler därtill.

Följ gärna The Fantastic Four på Instagram och Facebook

Du kan titta och lyssna på The Fantastic Four på Youtube och Spotify.

Kontakt

Adress: Järntorget 7, Oxelösund
Telefon: 0155 - 383 50

Kommande datum