Kurs

Kurs skapa Hängsmycke med resin

hängsmycke resin

Lördag 29/05 2021 , kl. 10:00 - 15:00

Pris: 650 Köp

Vem kan gå kursen?

Inga förkunskaper krävs.Kursen vänder sig till dig som önskar att skapa ett fint hängsmycke

Mål

Målet är att du ska få lära dig grunderna med att arbeta i resin, det är ett material som härdar till ett glasklart skikt och som fungerar som förstoringsglas.Du kan skikta det så du får olika djup med olika innehåll.

Kursinnehåll

På kursen gör du två vackra smycken och väljer både storlek och metallfärg på formerna; silver, brons eller guld. Du får kunskap som gör att du direkt kan fortsätta skapa vackra smycken hemma.

 

Kursupplägg

Kursen är en lördag och totalt 6 studietimmar. Gruppundervisning i liten grupp, max 7 deltagare. Om du vill, tar du med dig ett foto eller något annat du vill använda, men du behöver inte ta med dig någonting om du inte vill. Det kommer att finnas mycket olika material att välja mellan.Alla lyckas, alla får stöd, alla hinner med. Det är bara att ha roligt!

 

Litteratur/material

Material ingår inte i kurspriset. Materialkostnad tillkommer från 390 kr till 590 kr beroende på hur stora smycken du vill ha/göra, materialkostnad betalas direkt till kursledaren på kursdagen.Verktyg finns att låna. Mer information kommer innan kursstart.

 

Övrigt

För att förebygga spridningen av covid-19 anpassar vi antalet deltagare till mindre grupper om max 7 deltagare. Det finns goda möjligheter till handtvätt med tvål. Det är allas ansvar att hindra spridningen av smitta och vi förutsätter att du som går en kurs hos oss visar hänsyn och inte utsätter andra för risk.

Kontakt

Plats: Fruängsgatan 22 Nyköping

Adress: Fruängsgatan 22 Nyköping
Telefon: 08-55094935

Kommande datum

  • Lördag 29/05 2021
    10:00 - 15:00