Ladies MTB CAMP 21-23 maj 2021

Ladies MTB Camp

Fredag 21/05 2021

Pris: 3395 Köp

För dig som är tjej och vill utveckla förmågan att cykla mtb på stig och i terräng. Du kan vara allt från nybörjare till tävlingscyklist, här finns nåt för alla. Vi tränar i nivåanpassade grupper, ledda av erfarna guider/coacher.

Under en aktiv helg kommer vi tillsammans UTVECKLAS, UMGÅS, och SVETTAS. Vi gör det tillsammans på Bergs Gård MTB arena, en sörmländsk idyll strax utanför Trosa, här finns allt från byggda banor till ren single track i skogen.

Fokus: glädje – teknik – trygghet!
De flesta cyklister vill bli bättre, oavsett nivå. För att bli en bättre cyklist finns inget bättre än att få kompetent instruktion, prova på och bli coachad. Kanske är du rädd för något eller tror du ska ramla och slå dig så fort det blir stökigt i terrängen. Du kanske vill ta dig till nästa nivå, lära dig om spårval eller ”bara” bli snabbare.

Vi stressar inte, vi hjälper dig med råd om inställningar och utrustning, tränar teknik, utvecklas och har roligt i ett unikt välbeprövat koncept. Vi övar på gården, på byggda banor och tar sen nyvunna kunskaper ut i skogen. Under helgen varvas teori, teknik och praktik. Målet är att bli inspirerad, ha roligt, och på ett säkert sätt manövrera cykeln över sten, stock och spång. Ladies Camp ger dig självförtroendet att våga utmana dig själv på din personliga nivå.

Vi fokuserar på glädje – vår pedagogik tar dig dit. 

 

Kontakt

Arrangör: We Ride MTB

Plats: Bergs Gård MTB Arena

Adress: Bergs Gård Stora Huset, 1, 610 75 Västerljung
Telefon: 0733651168

Kommande datum

  • Fredag 21/05 2021
  • Lördag 22/05 2021
  • Söndag 23/05 2021