Last Call – En gatuföreställning

Fem personer samlade i en telefonkiosk.
Pris: Fri entré
Pris: Fri entré
Last Call är en gatuföreställning som följer flödet i dagens kommunikation och ger publiken tillfällen att interagera genom att ringa till vår telefonkiosk.

Lågt batteri, ingen laddare. Vi ser på telefonen med skräck. 0%... den stängs av. Panik! En telefonkiosk... man kan ringa från en telefonkiosk. Det brukade finnas en i varje hörn, någon måste finnas kvar. Fast... det gör det inte!

Vad skulle hända om det stod en telefonkiosk här och nu? Skulle vi överleva fusionen mellan nutiden och nittiotalet, eller skulle vi falla in i en oändlig loop med referenser till popkultur?

Last Call är en gatuföreställning som följer flödet i dagens kommunikation och ger publiken tillfällen att interagera genom att ringa till vår telefonkiosk. Med humor och genom dans, rörelse och fysisk teater ifrågasätter vi hur vi kommunicerar idag, hur vi beter oss i våra umgängeskretsar och hur vi påverkas av våra telefoner, alltid med paralleller mellan "då" och "nu". Idag är alla alltid anslutna, alltid tillgängliga för hela världen och samtidigt frånkopplade det som finns omkring dem. Lyckligtvis har vi lyckats utrota varje form av tristess från våra vardagsliv, och att vänta i kö är ett minne blott. Kommunikationen har utvecklats, socialt beteende har utvecklats... spelreglerna har ändrats.

Dags för ett sista samtal… Who you gonna call?

 

Med React Public Performances www.reactperformances.com

Kontakt

Plats: Teatertorget

Adress: Teatertorget, Nyköping

Kommande datum