Lisa Ekdahl

Lisa Ekdahl

Lördag 06/05 2023 , kl. 19:30 - 21:00

Pris: 520 kr Köp
Pris: 520 kr
Lisa Ekdahl på vårturné med nytt album.

Efter sex år är Lisa Ekdahl skivaktuell på svenska igen. Albumet ”Bang bang i mitt hjärta” släpps i april och följs av en turné under våren.

Lisa Ekdahl vill känna allvar och lekfullhet, lätthet och tyngd – allt på en gång. Våren 2023 släpps det nya albumet ”Bang bang i mitt hjärta” och detta firas med en turné runt om i landet. Idag är hon erfaren, med ett tydligt uttryck och stor scenvana. Sedan genombrottet med ”Vem vet” har hon regelbundet turnerat i både Skandinavien och delar av Sydeuropa.

Hon har sedan många år parallella karriärer som svensk- och engelskspråkig artist, med en skandinavisk publik och en helt annan publik utanför Norden. Nya turnén innehåller hennes egna låtar med en mix av nytt och gammalt, men återblickar även mot de studsande och fjäderlätta swing-tolkningarna från förra plattan ”Grand songs”. Lisa Ekdahl älskar sin publik och ser fram emot att möta den igen med ett helt nytt album i bagaget!

 

Bandet våren 2023 består av:

Mathias Blomdahl - Gitarrer och sång

Andreas Nordell - Bas och sång

Ola Winkler - Trummor

Daniel Gahrton - Keyboards och saxofoner

 

Föreställningens längd: 1tim 30min, ingen paus

Åldersgräns 13 år

Biljetter går även att köpa på Rosvalla och i biljettkuren i entrén på Culturum.
OBS! En timme innan föreställning kan biljetter även köpas i biljettkassorna på Nyköpings Teater och Culturum. I samtliga kassor gäller endast kortköp eller swishbetalning.

Kontakt

Arrangör: Live Nation & Nyköpings Arenor

Plats: Culturum

Kommande datum

  • Lördag 06/05 2023
    19:30 - 21:00