Live Quiz

Live Quiz LitterArt

Lördag 15/10 2022 , kl. 18:00 - 20:30

Pris: 150kr Köp
Pris: 150kr

Teater Sörmland presenterar Live Quiz - LitterArt

Den 15 oktober så återvänder Teater Sörmland med en ny föreställning av sitt hyllade LiveQuiz-koncept, dock så är denna gång något extra unik. I samarbete med LitterArt-Gästabud så presenteras en litteratur-special av LiveQuiz.

Det som vanligtvis utmärker LiveQuiz är att det kombinerar frågesport med livemusik, sketcher och levande teater! Istället för att spela upp ett filmklipp eller låt så kommer Teater Sörmlands skådespelare och musiker att framföra verket live.

Efter varje framförande så kommer vår Quizmaster Emil Forsberg att leverera följdfrågor som kan handla om allt mellan himmel och jord. Men just denna gång så kommer det vara ett extra fokus på litteratur. Dock handlar inte alla frågor om böcker, så det gäller att sammanställa ett lag (max 5 pers.) med bred expertis, för det finns fina priser till vinnarna.

LiveQuiz spelas i 2 akter med en paus i mitten, där det finns tillgång till servering av dryck samt lättare tilltugg.Så oavsett om du föredrar Strindberg, Knausgård eller Läckberg så kommer detta bli en helkväll för alla sinnen som inte liknar något annat!

Varmt välkomna!

 

OBS! Helt nya quiz med nya frågor kommer även ges följande datum: 24 nov.

 

Föreställningens längd: 2tim 30min, inkl paus

Handsprit kommer att finnas i entrén.

Stanna hemma vid minsta sjukdomssymtom, även lindriga.

 

Biljetter går även att köpa på Rosvalla och Nyköpings Turistbyrå.
OBS! En timme innan föreställning kan biljetter även köpas i biljettkassorna på Nyköpings Teater och Culturum. Då gäller endast kortköp eller swishbetalning.

Kontakt

Arrangör: Teater Sörmland

Plats: Nyköpings Teater

Kommande datum

  • Lördag 15/10 2022
    18:00 - 20:30