LiveQuiz 12/10

Live Quiz med Teater Sörmland

Torsdag 12/10 2023 , kl. 18:00 - 20:00

Pris: 165 kr Köp
Pris: 165 kr
En härlig kombination av frågesport med livemusik, sketcher och levande teater!

Teater Sörmland presenterar ett unikt koncept som passar perfekt i samband med en After Work eller som start på en härlig kväll. Samla vänner, bekanta, kollegor eller familj och upplev en kväll med underhållning och klurigheter. Vi presenterar LiveQuiz!

Det som utmärker LiveQuiz är att det kombinerar frågesport med livemusik, sketcher och levande teater! Istället för att spela upp ett filmklipp eller låt så kommer Teater Sörmlands skådespelare och musiker att framföra verket live. Efter varje framförande så kommer vår QuizMaster att leverera följfrågor som kan handla om allt mellan himmel och jord. Så det gäller att sammanställa ett lag som har en bred expertis!

LiveQuiz görs i 2 akter med en paus i mitten samt en avslutande genomgång av de rätta svaren med en efterföljande prisutdelning. Under pauserna erbjuds även servering av dryck, alkohol samt lättare tilltugg.

Varmt välkomna på en helkväll för alla sinnen där ingen föreställning blir den andra lik!

OBS! Helt nya quiz med nya frågor kommer även ges följande datum: 10 nov och 1 dec.

 

Föreställningens längd: 2tim, inkl paus

Biljetter går även att köpa på Rosvalla och i receptionen i Stadshusets entré.
OBS! En timme innan föreställning kan biljetter även köpas i biljettkassorna på Nyköpings Teater och Culturum. I samtliga kassor gäller endast kortköp eller swishbetalning.

Kontakt

Arrangör: Teater Sörmland

Plats: Nyköpings Teater

Kommande datum

  • Torsdag 12/10 2023
    18:00 - 20:00