Kultur & nöje

Magnus Betnér – Work In Progress

Porträttbild på Magnus Betnér.

Söndag 21/03 2021 , kl. 19:00 - 20:10

Pris: 315 kr Köp

Hälsning från arrangören:

"På grund av det rådande läget kring virusutbrottet av Corona/Covid-19 och de restriktioner som finns kring evenemang, tvingas vi tyvärr flytta Work In Progress med Magnus Betnér den 24/10 till i vår”

Nytt datum: 21/3 2021.

Köpt biljett gäller till det nya datumet! Kan du inte gå på det nya datumet går det bra att återlösa biljetten, dock senast 31/10. Kontakta i så fall culturum@nykoping.se 

Har du köpt din biljett i någon av kassorna återlöses biljetten där du köpte den ( Culturum, Turistbyrån eller Rosvalla)

Tack för er förståelse så syns vi!"

 

Har du övriga frågor kring detta så är du välkommen att kontakta arrangören på kontakt@kulturaktiebolaget.se 

 

 

Mästaren är tillbaka!

Efter mer än tio år av utsålda turnéer valde Magnus Betnér 2016 att ta en rejäl paus från både scen, tv-program och turnerande. Nu gör han efterlängtad comeback.

Känd från bland annat Parlamentet och för sin ofta politiska, liberala och provokativa humorstil ger sig nu Magnus Betnér ut på turné med föreställningen ”Work In Progress”. Work in Progress är en brittisk företeelse som innebär att komikern jobbar fram nästa stora arenaturné från scen. Detta är andra gången Magnus Betnér turnérar med Work in Progress och förra gången var samtliga föreställningar utsålda.

Ingen svensk komiker har varit piggare på att testa nya grepp och ligga i framkant för stand-ups utveckling än Magnus Betnér. Inför varje föreställning skriver han på nytt material och tanken är materialet fortsätter leva och utformas under turnén. Förutom att pressa gränser och utveckla stand-up som genre så ger det publiken en insikt i hur en föreställning växer fram och tar form. 

 

Föreställningens längd: 1tim 10min, ej paus

Fri entré för ledsagare

Biljetter går att köpa på Rosvalla, Culturum, Koordinaten samt Nyköpings Turistbyrå. OBSERVERA: Vid köp en timme innan föreställning gäller endast kortköp.

Kontakt

Arrangör: Kulturaktiebolaget

Plats: Culturum

Adress: Hospitalsgatan 4, Nyköping

Kommande datum

  • Söndag 21/03 2021
    19:00 - 20:10