Magnus Carlson & Jesper Lindell band

Magnus Carlson med Jesper Lindell band

Onsdag 25/10 2023 , kl. 19:30 - 21:00

Pris: 625kr Köp
Pris: 625kr
En härlig möjlighet att lyssna på bra musik

Efter den stora framgången med albumet "Den långa vägen hem" och efterföljande turné står det nu klart att Magnus Carlson beger sig ut på vägarna igen. Den här gången tillsammans med Jesper Lindell och hans band.

- Det är soul, country och soulig country på svenska. Välbekant men ändå exotiskt. Det är Brunnsvik, Tennessee. Eller Memphis, Dalarna. Albumet kommer ut i höst och då åker vi äntligen ut på turné hela gänget. Det kommer att bli så roligt och bra, hälsar Magnus Carlson.

- Det har varit väldigt inspirerande och lärorikt att få jobba och spela in med en så klassiskt bra artist och suverän sångare som Magnus, säger Jesper Lindell. Dagarna här uppe i Brunnsvik har varit väldigt produktiva och kreativt rent magiska. Vi är alla väldigt stolta över musiken vi skapat. Bandet och jag ser oerhört mycket fram emot att tillsammans med Magnus ta med musiken ut på vägarna i höst!

 

Föreställningens längd: 1tim 30min, ingen paus

Biljetter går även att köpa på Rosvalla och i receptionen i Stadshusets entré.
OBS! En timme innan föreställning kan biljetter även köpas i biljettkassorna på Nyköpings Teater och Culturum. I samtliga kassor gäller endast kortköp eller swishbetalning.

Kontakt

Arrangör: All Things Live & Nyköpings Arenor

Plats: Culturum

Kommande datum

  • Onsdag 25/10 2023
    19:30 - 21:00