Mänskligheten med Fredrik Lindström

Framflyttad
Fredrik Lindström

Torsdag 17/03 2022 , kl. 19:00 - 20:30

Pris: 555 kr Köp

Föreställningen flyttas till mars 2022

Viktig information gällande föreställningen Mänskligheten med Fredrik Lindström

Till följd av de nya restriktionerna för allmänna sammankomster och offentliga tillställningar flyttas Mänskligheten med Fredrik Lindström på Culturum i Nyköping från den 30 januari kl 18:00 till den 17 mars 2022 kl 19:00.  OBS! NY TID!

Håll i din biljett – den kommer fortfarande att gälla för det nya datumet.

Om du inte har möjlighet att gå på det nya speldatumet återlöser vi dina biljetter exkl. serviceavgift. Vänligen kontakta då culturum@nykoping.se senast den 28 jan 2022. Uppge ditt referensnummer och i vilket namn bokningen är gjord.” 

 

Enligt Folkhälsomyndighetens nya föreskrifter fr om den 23 december gäller följande:

  • Vaccinationsbevis från E-hälsomyndigheten med QR-kod (fullvaccinerad med 2 doser) samt legitimation.
  • Legitimation för deltagare 15 år och äldre.
  • Kom i god tid då inpasseringen kan ta längre tid än normalt.

Personer som av medicinska skäl inte bör vaccinera sig mot covid-19 är undantagna, men måste kunna uppvisa läkarintyg.

Vaccinationsbevis skaffar du via www.covidbevis.se. Har du inte möjlighet att använda en e-legitimation kan du beställa ditt vaccinationsbevis via blankett som du hittar på E- hälsomyndighetens webbplats, men tänk på att detta kan ta längre tid.

 

Fredrik Lindström kommer till Nyköping med sin hyllade soloshow ”Mänskligheten”!

Fredrik Lindström är en av landets mest populära komiker och nu ger han sig ut i landet med nypremiär av sin soloshow ”Mänskligheten – Föreställningen om oss själva”.

 

"Jävlar, förlåt, vad bra han är" (DN), "underfundig, helknäpp och jätterolig" (Eskilstuna Kuriren), "i en klass för sig" (Sydsvenskan) och "tankeväckande och väldigt rolig" (Aftonbladet) är bara några exempel på kritiker-hyllningar som den fått.

 

I ”Mänskligheten – Föreställningen om oss själva" tar Fredrik Lindström upp modernt mänskligt beteende och använder underhållande statistik, fakta, visuella hjälpmedel och underfundig humor för att undersöka hur självständiga vi människor egentligen är. Vad är det egentligen som styr oss? Fakta och förnuft eller känslor? Och hur mycket kan vi egentligen skylla på ”den mänskliga faktorn"?

– Jag hoppas publiken får en större förståelse för sig själva. Mer förlåtelse för allt sjukfusk, tvångstankar, skåpsmuttande, misslyckade tinderdejter och larviga snopplekar, säger Fredrik Lindström.

Föreställningen har tidigare gått för fulla hus på Scalateatern, Cirkus i Stockholm samt på turné och hyllats av kritiker. Efter ett långt pandemiuppehåll är det äntligen dags igen för Fredrik Lindström att åka ut på en stor Sverigeturné med “Mänskligheten”.

– Jag hoppas turnén fortsätter i flera år. Man vill bara njuta av det, efter att ha fått pröva på den märkliga känslan att ha en föreställning som verkligen funkar, som publiken och kritikerna gillar, massor av biljetter sålda – och så inte få spela. Nu vill man bara passa på att turnera 24-7 tills nästa globala pandemi slår till!, hälsar Fredrik Lindström.

Om Fredrik Lindström
Fredrik Lindström är en av landets populäraste och mest prisbelönta folkbildare, programledare och komiker. Han har en diger meritlista och har sedan genombrottet med ”Hassan” på 90-talet bland annat regisserat och skrivit film och tv, varit trefaldig värd för “Sommar i P1″, författat över tio böcker, varav den senaste “100 svenska dialekter” precis kommit ut, och lett program som “Värsta språket", “Svenska dialektmysterier" och "Helt lyriskt”. Därtill är han årligen domare i SVT:s älskade underhållningsprogram ”På spåret”. Fredrik Lindström har även gjort stor succé på scen med föreställningar som ”Svenskar är också människor!”, ”Ljust & Fräscht” och ”Ägd”, de två sistnämnda gjordes tillsammans med Henrik Schyffert.

Kontakt

Arrangör: Kahlo

Plats: Culturum

Kommande datum

  • Torsdag 17/03 2022
    19:00 - 20:30