nyköpingsguiden.se

Matlagningskurs 27-28 april, plantbaserat gourmetmat med Josefine Jäger

Vill du boosta din energi, stärka ditt immunförsvar och ta din egen matlagning till nästa nivå?

Vi har nöjet att välkomna dig till en insiktsgivande, inspirerande och välsmakande matlagningshelg med Josefine Jäger, en av Sveriges främsta inom plantbaserad matlagning. I en liten grupp på upp till 10 personer lär du dig skapa plantbaserad gourmetmat mitt i den vackra naturen på Lindeborgs Eco Retreat.

Josefine Jäger är en av Sveriges främsta inom plantbaserad matlagning. Med lång erfarenhet verkar hon världen över med att tillreda och utbilda inom näringsintensiv och vacker mat genom hennes eget utformade Blue Covery program.
Josefine har en unik kunskap om växter som mat vilket hon förmedlar i de framgångsrika bästsäljarna Hello Green och Flora. Hon har även inspirerat tittarna i TV4 vid ett flertal tillfällen.

Den 27 - 28 april har du förmånen att möta henne på Lindeborgs Eco Retreat för en transformativ gastronomisk upplevelse som är 100% plantbaserad och ekologisk, och dessutom helt socker-, laktos- och glutenfri.
Under helgen kommer du att utforska det senaste inom plantbaserad gourmetmat. Dagarna innehåller förutom praktiska matlagningsworkshops tillsammans med Josefine och härliga måltider, även möjlighet att bara njuta gårdens natur, promenadslingor och bastu med milsvida utsikt över Hallbosjön. Efter kursen får du ett receptkompendie att ta med hem.

Vi utlovar en stor dos ny inspiration för hur du kan laga mat med olika kombinationer och smaker som förser kroppen, själen och sinnet med kraft, näring och naturens skönhet.
För en fulländad upplevelse passa på att bo över i den prisbelönta Ekoladan med högt hållbarhets- och designtänk ritad av White Arkitekter.

Lindeborgs Eco Retreat ligger vackert belägen vid vägs ände invid sjö och skog, utanför Nyköping, 12 mil från Stockholm. Med ett nytänkande jordbruk, grönsaksodlingar, biodling, lieängar, biokolproduktion och ett biologiskt vattenreningssystem arbetas det på gården för att skapa ett så livskraftigt och hälsosamt system för liv i alla dess former. Här finns det möjlighet att varva ned i en ostörd, vacker och hållbar miljö.

I centrum på gården står Ekoladan, en hundra år gammal lada som renoverats med hållbara och naturliga material och en genomgående designidé. Här finns en yogasal med milsvid utsikt över sjön Hallbosjön och möjligheter att bo över. I ladan finns också en bastu med utsikt över sjön. Ekoladan är en av världens första byggnader som värms på ett koldioxidnegativt sätt. På gården finns också boende i en klassisk röd suga som även den är nyrenoverad med ekologiska material.

Antalet platser är begränsade till 10.
Intresseanmälan görs till event@lindeborgs.com. För pris och frågor om innehåll kontakta Janna Horjö på event@lindeborgs.com.


Kontakt

Adress: Nykyrka Lida 1 611 98 Vrena

E-post: event@lindeborgs.com

Arrangör: Lindeborgs Eco Retreat