Kultur & nöje

Mattias Nordkvist - ALive

porträttbild på Mattias Nordkvist

Lördag 31/10 2020 , kl. 19:00 - 20:00

Pris: 200 kr Köp

I somras kunde man höra honom med sitt stora band på Fåfängan under tre utsålda kvällar. På Nyköpings Teater blir det en mycket mer avskalad och intim konsert med Anton Lundell på piano och Jonas Gustavsson på gitarr.

Nyköpingssonen Mattias Nordkvist är numera bosatt i Göteborg och arbetar till vardags som skådespelare på Göteborgs Stadsteater där han medverkat i ett antal framgångsrika produktioner. På senare år har han dock synts allt mer i tv-rutan. Bland annat i kriminaldramat ”Saknad” (TV4) och den hyllade dramaserien ”Vår tid är nu”. Dessutom glimtar han även förbi i den internationella långfilmen” The Wife” av Björn Runge med skådespelare som Glenn Close, Jonathan Pryce och Christian Slater i några av huvudrollerna.

2020/21 kommer man kunna se Mattias i SVT serierna ”White Wall”, ”Sommaren-85” och ”Snöänglar”. Han ger sig även ut på turné med Riksteatern och pjäsen Medea tillsammans med Emma Broomé (Från Sommaren-85) och Ebbot Lundberg.

 

Föreställningens längd: 1tim, ingen paus

Önskar du boka rullstolsplats? Kontakta oss på culturum@nykoping.se så hjälper vi dig.

 

Nyköpings Arenor följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer och arbetar för vår publiks trygghet och säkerhet och följande gäller därför på evenemanget:

  • Publiken är begränsad till max 50 personer per föreställning
  • Enbart förköpsbiljetter, ingen försäljning i kassa innan föreställning.
  • Tänk på att hela tiden hålla avstånd mellan sällskap, både utanför och inne på Teatern.
  • Onumrerade platser gäller och foajévärdar kommer att ta emot och placera varje sällskap på platser där distansen mellan sällskap kan hållas.
  • Handsprit kommer att finnas i entrén.
  • Stanna hemma vid minsta sjukdomssymtom, även lindriga.

 

Kontakt

Arrangör: Nyköpings Arenor
Adress: Teatertorget, Nyköping

Kommande datum

  • Lördag 31/10 2020
    19:00 - 20:00