Moonica Mac

Framflyttad
Moonica Mac

Lördag 08/10 2022 , kl. 19:30 - 21:15

Pris: 420 kr Köp
Föreställningen flyttas till hösten 2022.

Viktig information gällande föreställningen med Moonica Mac

Till följd av de nya restriktionerna för allmänna sammankomster och offentliga tillställningar flyttas föreställningen med Moonica Mac på Nyköping Teater från den 5 mars till lördag 8 okt 2022.

Håll i din biljett – den kommer fortfarande att gälla för det nya datumet.

Om du inte har möjlighet att gå på det nya speldatumet återlöser vi dina biljetter exkl. serviceavgift. Vänligen kontakta då culturum@nykoping.se senast den 19 feb 2022. Uppge ditt referensnummer och i vilket namn bokningen är gjord.” 

 

Uppvisande av Vaccinationsbevis!

Från och med den 1 december 2021 måste alla besökare uppvisa ett vaccinationsbevis (covidbevis) innan de ges tillträde till spelstället. Detta gäller för alla som är 18 år eller äldre.

Vaccinationsbeviset ordnar du enkelt via www.covidbevis.se.

Tänk på att även ta med dig legitimation till evenemanget, och kom i god tid – inpasseringen kan ta längre tid än normalt.

COVID-19 information:

För allas trygghet följer arrangören den lokala utvecklingen av Covid-19, och de åtgärder som föreskrivs av lokala myndigheter samt eventuellt ytterligare försiktighetsåtgärder kommer att vidtas. Genom att köpa biljett till detta evenemang samtycker du till att följa de hälso- och säkerhetsåtgärder som gäller vid tidpunkten för evenemanget, vilket kan inkludera, men inte begränsas till, att bära munskydd och/eller uppvisa bevis på vaccinationsstatus. Uppdatera dig regelbundet på evenemanget och arenans hemsida då restriktioner och riktlinjer kan komma att ändras.

För eventuella frågor, kontakta culturum@nykoping.se 

 

 

Sedan debuten 2019 har hon med sin unika utstrålning och egna sound skapat sig en självklar plats på den svenska musikscenen. Nu åker hon ut på Sverigeturné med “Kom till mig tour” – en turné fylld av längtan och en önskan om att få vara tillsammans.  

 

Med textrader lika träffsäkra som poetiska och en röst som ofta beskrivs som överjordiskt når Moonica Mac’s toner in på djupet. Hennes låtar må ha nåt miljontals streams på Spotify men att möta henne live är något alldeles extra. En stund med Moonica får vem som helst att släppa taget om allt – förutom sången i hennes hjärta och glöden i hennes blick.   
 
– Jag hoppas att det är många som vill dela en kväll med mig, då vi äntligen kan få uppleva den där glittrande magin som bara livemusik kan skapa, säger Moonica Mac.  
 
Moonica Mac är närmast aktuell med en utsåld höstturné och sin medverkan i årets säsong av tv-programmet ”Så Mycket Bättre”. Hon har tidigare även gjort musikaliska samarbeten med bland annat Amanda Bergman, Sara Parkman och Benjamin Ingrosso. Förutom en omfattande Sverigeturné inleds första halvan av 2022 med ett flertal nya singelsläpp samt en release av ett mycket efterlängtat andra album. 

 

Föreställningens längd: 1tim 45min, ingen paus

Kontakt

Arrangör: All Things Live

Plats: Nyköpings Teater

Kommande datum

  • Lördag 08/10 2022
    19:30 - 21:15