nyköpingsguiden.se

Musik i sommarkväll

”Sing Me to Heaven” Vokalensemblen Oktal

Observera att biljett behövs.

Med en tydlig förankring i en lyrisk körtradition bjuder Vokalensemblen Oktal på a capella körsång i ett modernt och välbalanserat tonspråk. Programmet består av en blandning av till stor del nutida kompositioner och nyskrivna arrangemang, som förmedlar tänkvärda texter om livet och tron med innerlighet i både melodik och harmonik. Vokalensemblen Oktal är en Stockholmsbaserad vokalgrupp som har sjungit tillsammans sedan 2015.

Även i år arrangeras populära Musik i sommarkväll i Svärta kyrka. Under nio torsdagar bjuds publiken på ett högklassigt utbud.

- Sommarmusiken i Svärta är ett populärt inslag i vårt utbud, säger Per Gustafsson, musiker i Nyköpings församling och den som år efter år håller i arrangemanget. 

Men sommaren 2020 blir en annorlunda konsert-sommar, eftersom regeringen har förbjudit allmänna sammankomster och offentliga tillställningar på över 50 personer. 

Till konserterna i Svärta kyrka delas biljetter ut i förväg. Biljetterna är gratis och det finns totalt 40 per konsert. Biljetter - max två per person - hämtas på församlingens expedition i Kyrkans hus två dagar innan konserten - tisdag mellan klockan 10 och 12.


Kontakt

Adress: Svärta kyrka Nyköping

Telefon: 0155-75100

E-post: nykopings.forsamling@svenskakyrkan.se

Facebook: https://www.facebook.com/svenskakyrkannykoping/

Arrangör: Nyköpings församling