nyköpingsguiden.se

Musik i sommarkväll

”Cornelis inifrån” Marie Bergman med gitarrist Lasse Englund

Observera att biljett behövs.

Marie Bergman har sen 60-talet haft en fantastisk musikkarriär. Hon har vunnit Melodifestivalen, medverkat i krogshower och spelat på de flesta festivaler. Få artister har turnerat så mycket i Sverige och Norden som hon. Marie håller ofta seminarier och har undervisat bland annat på Musikhögskolorna i Köpenhamn och Århus. Tillsammans med Lasse Englund gestaltar Marie Bergman Cornelis Vreeswijks okända poetiska sida med både välkända och mer okända sånger.

Även i år arrangeras populära Musik i sommarkväll i Svärta kyrka. Under nio torsdagar bjuds publiken på ett högklassigt utbud.

- Sommarmusiken i Svärta är ett populärt inslag i vårt utbud, säger Per Gustafsson, musiker i Nyköpings församling och den som år efter år håller i arrangemanget. 

Men sommaren 2020 blir en annorlunda konsert-sommar, eftersom regeringen har förbjudit allmänna sammankomster och offentliga tillställningar på över 50 personer. 

Till konserterna i Svärta kyrka delas biljetter ut i förväg. Biljetterna är gratis och det finns totalt 40 per konsert. Biljetter - max två per person - hämtas på församlingens expedition i Kyrkans hus två dagar innan konserten - tisdag mellan klockan 10 och 12.


Kontakt

Adress: Svärta kyrka Nyköping

Telefon: 0155-75100

E-post: nykopings.forsamling@svenskakyrkan.se

Facebook: https://www.facebook.com/svenskakyrkannykoping/

Arrangör: Nyköpings församling