nyköpingsguiden.se

Musik i sommarkväll

”Stor musik i litet format" Olle och Agnes Lindberg

Agnes: sång och fiol. Olle: gitarr och sång.

Ensemblen har varit verksam sedan 2004 och har turnerat i Sverige, Tyskland och Irland. De har gett ut två CD-skivor. Ett 50-tal konserter ger duon årligen, mestadels i kyrkor och på festivaler. A & O rör sig smidigt mellan genrerna. Kvällens program bjuder på klassisk musik av bland annat Mozart och Johann Christian Bach samt jazzpärlor och folkmusik. Allt i egna spännande arrangemang.

Även i år arrangeras populära Musik i sommarkväll i Svärta kyrka. Under nio torsdagar bjuds publiken på ett högklassigt utbud.

- Sommarmusiken i Svärta är ett populärt inslag i vårt utbud, säger Per Gustafsson, musiker i Nyköpings församling och den som år efter år håller i arrangemanget. 

Men sommaren 2020 blir en annorlunda konsert-sommar, eftersom regeringen har förbjudit allmänna sammankomster och offentliga tillställningar på över 50 personer. 

Till konserterna i Svärta kyrka delas biljetter ut i förväg. Biljetterna är gratis och det finns totalt 40 per konsert. Biljetter - max två per person - hämtas på församlingens expedition i Kyrkans hus två dagar innan konserten - tisdag mellan klockan 10 och 12.


Kontakt

Adress: Svärta kyrka Nyköping

Telefon: 0155-75100

E-post: nykopings.forsamling@svenskakyrkan.se

Facebook: https://www.facebook.com/svenskakyrkannykoping/

Arrangör: Nyköpings församling