nyköpingsguiden.se

Musik i sommarkväll

”Making Stories” Miss Winter

Observera att biljett behövs.

I gruppen Miss Winter ingår Anna, Linda och Jenny som har arbetat som musiker och sångare separat i mer än två decennier. Men för ett antal år sedan hittade de äntligen varandra och började skapa sin egen stil inom countrymusik. Den första låten gruppen släppte hittade sin väg till nationell radio. En annan av deras låtar fick pris för bästa låt i en internationell tävling.

Ikväll bjuds vi på Akustisk countrypop från Sörmland med en doft av Nashville i ett program "om livet, relationer, frostiga nätter och ljuva sommarkyssar". 

Även i år arrangeras populära Musik i sommarkväll i Svärta kyrka. Under nio torsdagar bjuds publiken på ett högklassigt utbud.

- Sommarmusiken i Svärta är ett populärt inslag i vårt utbud, säger Per Gustafsson, musiker i Nyköpings församling och den som år efter år håller i arrangemanget. 

Men sommaren 2020 blir en annorlunda konsert-sommar, eftersom regeringen har förbjudit allmänna sammankomster och offentliga tillställningar på över 50 personer. 

Till konserterna i Svärta kyrka delas biljetter ut i förväg. Biljetterna är gratis och det finns totalt 40 per konsert. Biljetter - max två per person - hämtas på församlingens expedition i Kyrkans hus två dagar innan konserten - tisdag mellan klockan 10 och 12.


Kontakt

Adress: Svärta kyrka Nyköping

Telefon: 0155-75100

E-post: nykopings.forsamling@svenskakyrkan.se

Facebook: https://www.facebook.com/svenskakyrkannykoping/

Arrangör: Nyköpings församling