Noice - I natt är hela stan vår

Benen på en person. Text i bild: Noice - I natt är hela stan vår

Fredag 22/03 2024 , kl. 19:30 - 21:00

Pris: Parkett rad 1-11 595kr, Parkett rad 12-15 495kr, Balkong/Raden 395kr
Upplev hela historien om Noice samt alla hitsen i show där svetten garanterat kommer rinna på både publik och band.

När fem tonårskillar från Gustavsberg träffades för att repa i föräldrarnas garage blev det början på en av svensk musikhistoriens mest ikoniska rockband.

Med debutalbumet "Tonårsdrömmar" 1979 och framträdandet i tv-programmet Måndagsbörsen 1980 exploderade bandets popularitet. Kaos i folkparkerna med publikrekord efter publikrekord sattes. Mängder med fans som tältade i medlemmarnas föräldrars trädgårdar. Noice är med alla sina hits utan tvekan ett av de största svenska banden någonsin.

I en helt ny konserthusproduktion får alla nya fans uppleva hela historien om Noice samt alla hitsen i show där svetten garanterat kommer rinna på både publik och band.

 

Noice är originalmedlemmarna Peo Thyrén som skrivit många av bandets hits bas/sång och Robban Klasen trummor. Charlie Grönvall på sång och gitarr, John Persson keyboard. Stjärnskottet Charlie Grönvall har gjort stor succé i huvudrollen som ”Hasse Carlsson” i den hyllade ”Noice Rockmusikalen”.

 

Föreställningens längd: 1tim 30min, ingen paus

Ledsagare fri entré, men biljett behöver bokas.

Åldersgräns 13 år

 

Biljetter går även att köpa på Rosvalla och i receptionen i Stadshusets entré.
OBS! En timme innan föreställning kan biljetter även köpas i biljettkassorna på Nyköpings Teater och Culturum. I samtliga kassor gäller endast kortköp eller swishbetalning.

Kontakt

Arrangör: Besterman

Plats: Culturum

Kommande datum

  • Fredag 22/03 2024
    19:30 - 21:00