Nordman

Inställd
Porträttbild på Håkan Hemlin och Mats Wester

Lördag 23/10 2021 , kl. 19:30 - 21:00

Pris: 520 kr

Konserten med Nordman är inställd

Konserten med Nordman som skulle spelats den 23 oktober 2021 på Culturum i Nyköping är inställd.

Här kommer en hälsning från arrangören:

”Bäste konsertgäst,

 Vi måste dessvärre meddela det tråkiga beskedet att vi kommer att behöva ställa in turnén med Nordman till hösten.

 Var rädd om Er och vi ser fram emot att välkomna er till minnesvärda musikkvällar framöver.

 / HitNöje Productions”

 

Gällande återbetalning av biljetter: Vänligen kontakta culturum@nykoping.se och uppge ditt bokningsnummer och i vilket namn bokningen är gjord, så hjälper vi dig med återköpet, exklusive serviceavgift.

 

Nordman firar jubileum med Sverigeturné.

Nordman är tillbaka – i år firar de 25 år med albumet ”Tänk om” som släpptes i oktober. I vår väntar en omfattande Sverigeturné med konserter där Mats och Håkan berättar sin händelserika historia varvat med deras musik. 

Håkan Hemlin har aldrig sjungit bättre och Mats Wester aldrig skapat bättre musik. ”Vi är ju mer ett liveband egentligen. Det ger oss en otrolig energi att möta publiken. En stor del av dem blev våra fans redan som barn, i dag har de med sig sina egna barn,” berättar Mats. ”Det blir mycket allsång, texterna har betytt så mycket för så många.”

Mycket handlar med andra ord om att återvinna det gamla samtidigt som Nordman är måna om att skapa något helt nytt och fräscht. ”Det här med recycling är något som vi tycker är viktigt, inom alla områden”, säger Mats. ”Man skulle nog kunna säga att vi återvinner oss själva.”

Det hinner hända mycket på 25 år. Och kanske är det först nu som Nordman verkligen hittat hem. De har borstat av allt vägdamm, lyft blicken och tittat framåt men också inåt. Och någonstans där, i korsningen av gammalt och nytt, återupptäckte de glädjen till musiken och den långa vänskapen.

 

Föreställningens längd: 1tim 30min, ej paus

Åldersgräns 13 år

 

Kontakt

Arrangör: United Stage Artist AB

Plats: Culturum

Telefon: 08-555 700 00

Kommande datum

  • Lördag 23/10 2021
    19:30 - 21:00