Nya Svenska Ord

Framflyttad
David Sundin pekar med pekpinne framför svarta tavlan

Lördag 26/03 2022 , kl. 19:00 - 20:30

Pris: 420 kr Köp

Föreställningen flyttas fram till mars 2022

”Viktig information för Nya Svenska Ord med David Sundin

Till följd av de nya restriktionerna för allmänna sammankomster och offentliga tillställningar flyttas David Sundin - Nya Svenska Ord på Culturum i Nyköping från den 23 januari kl 18:00 till den 26 mars 2022 kl 19:00.  OBS! NY TID!

Håll i din biljett – den kommer fortfarande att gälla för det nya datumet. 

Om du inte har möjlighet att gå på det nya speldatumet återlöser vi dina biljetter exkl. serviceavgift. Vänligen kontakta då culturum@nykoping.se senast den 27 jan 2022. Uppge ditt referensnummer och i vilket namn bokningen är gjord.” 

 

Enligt Folkhälsomyndighetens nya föreskrifter fr om den 23 december gäller följande:

  • Vaccinationsbevis från E-hälsomyndigheten med QR-kod (fullvaccinerad med 2 doser) samt legitimation.
  • Legitimation för deltagare 15 år och äldre.
  • Kom i god tid då inpasseringen kan ta längre tid än normalt.

Personer som av medicinska skäl inte bör vaccinera sig mot covid-19 är undantagna, men måste kunna uppvisa läkarintyg.

Vaccinationsbevis skaffar du via www.covidbevis.se. Har du inte möjlighet att använda en e-legitimation kan du beställa ditt vaccinationsbevis via blankett som du hittar på E- hälsomyndighetens webbplats, men tänk på att detta kan ta längre tid.

 

David Sundin är en av Sveriges just nu mest älskade tv-personligheter och med föreställningen Nya svenska ord återvänder han till standup-scenen för första gången på många år. Med sig tar han nykomponerade ord som han kommer att presentera för sin publik.

– Jag kommer i den här föreställningen att försöka lansera ett gäng ord som jag tycker saknas i det svenska språket, säger David. Till exempel finns det inget bra ord för att beskriva "stulen fruktkompott" – det är ju långt och ganska krångligt att säga. Då är det ju mycket enklare att säga ”snylt” tycker jag. Förutom det blir det helt nyskriven standup och säkert en och annan klassiker.

Om David Sundin

David Sundin är en av Sveriges mest älskade tv-personligheter tack vare succéer som Bäst i test och Melodifestivalen. Han utsågs till Årets manliga programledare på Kristallengalan 2021. Härnäst ser vi honom i årets julkalender En hederlig jul med Knyckertz på SVT och till våren i säsong sex av Bäst i test.

 

Föreställningens längd: 1tim 30min, ingen paus

Åldersgräns 13 år

Kontakt

Arrangör: Kahlo

Plats: Culturum

Kommande datum

  • Lördag 26/03 2022
    19:00 - 20:30