På tunn is, ur nödvändighet

Scen ur "På Tunn is"

Lördag 28/10 2023 , kl. 18:00 - 19:30

Pris: 200 kr Köp
Pris: 200 kr
"Det kommer att bli bra mamma, jag är byggd av kärlek"

På tunn is, ur nödvändighet står i gränslandet mellan det privata och det politiska, när isen under oss brister i sin bräcklighet bland hundratals förlorade skedar. Med ödmjukhet, allvar, humor och kärlek vill vi väcka frågor som rör normer kring kroppen och föräldraskapet.

Genom uttryck av dans, musik, text och film hyllar vi det vackra i relation till barnen. Det där som kunde ha varit skevt eller ett hinder men som blivit något enastående i form av respekt och enorm empati i något slags ordlöst samförstånd.

Hur kan relationen till barnet och den egna kroppen hjälpa oss att navigera bland de val vi gör? Vad värmer oss, får oss att le och hur kan barnens ord läka föräldrahjärtat fullt av skuld och otillräcklighet?

 

En föreställning, en semi-dokumentär film och ett communityprojekt under SmartSE produktionshus. Under föreställningen i Nyköping medverkar även den lokala kören Tonsvalorna som är en del av Reumatikerförbundet. Medlemmarna i kören har varit en viktig del i projektet och vi ser fram emot att visa föreställningen i deras hemstad. 

 

Föreställningens längd: 1tim 30min, inkl film. Ingen paus

Kontakt

Arrangör: SmartSe AB och Nyköpings Arenor

Plats: Culturum

Kommande datum

  • Lördag 28/10 2023
    18:00 - 19:30