nyköpingsguiden.se

Pettson & Findus "RÄVJAKTEN"

Föreställningen är helt inställd.

Har du köpt din biljett via webben blir du automatiskt återbetalad. Vi ber om förståelse för att detta kan ta lite extra tid pga den rådande situationen.

Har du köpt din biljett över disk kan du återlösa biljetten hos någon av våra återförsäljningsställen (Culturum, Turistbyrån, Rosvalla).

”Rävjakten” är kanske den mest älskade boken om gubben och katten.

Föreställningen berättar om när grannen Gustavsson kommer hem till Pettson & Findus och berättar att en räv har tagit en höna för honom. Han uppmanar Pettson att se om sina hönor lite extra så att räven inte tar dem. Gustavsson säger att om han får syn på räven ska han skjuta den. Findus har en annan lösning. Hans förslag är att lura och skrämma räven istället. Med en skrämhöna, fyrverkeri och spökeri ska de ge räven så att han aldrig mer vågar ta en höna.

Underhållning med såväl musik och dans, som rävbesök, fyrverkeri och spökeri! Föreställningen vänder sig till barn såväl som vuxna. Det är absolut en föreställning att roas av tillsammans!

I rollerna:

Pettson – Martin Ibohm

Findus – Matilda Finell

Gustavsson – Jesper P. Sandén

Manus, musik, scenografi och regi: IngemarBernthsson

Ta gärna med en bilbarnkudde eller annan kudde till ditt barn för att kunna se lite bättre.

 

Föreställningens längd: 1tim, ingen paus

Biljetter går att köpa på Rosvalla, Culturum, Koordinaten samt Nyköpings Turistbyrå. OBSERVERA: Vid köp en timme innan föreställning gäller endast kortköp.

 

 


Kontakt

Adress: Hospitalsgatan 4, Nyköping

Telefon: 0730 37 22 26

Arrangör: Mycke Nöje AB