Rebecka Törnqvist

Rebecka Törnqvist
Pris: 315 kr Köp
Pris: 315 kr

Upplev en av Sveriges absolut främsta sångerskor. Rebecka Törnqvist har musiken och rösten som trollbinder publiken.

Rebecka Törnqvist är en unik låtskrivarbegåvning som rört sig från debutalbumets jazz till de senare alstrens lågmält avskalade och säregna pop.

Rebecka föddes 1964 i Uppsala och slog igenom i början av 90-talet med hits som "Good Thing". Hon har också varit en del av gruppen Gloria. Ända sedan debuten 1993 har Rebecka varit omgiven av de bästa av de bästa när det kommer till musiker; etablerade såväl som mindre omtalade. Hon har alltid lagt enorm vikt på att hitta det unika uttrycket.

Rebecka med musiker har de senaste åren - både på skiva och konsert -  finslipat sitt samarbete till musik med stor tydlighet och frihet. "Musikalisk magi "(SVD), "omtumlande och stämningsfull konsert" (UNT) "melankoliskt och laddat" (GP), är några röster om konserterna.

Rebecka Törnqvists senaste skiva, Memo som släpptes i oktober 2022, har hyllats i pressen och bland annat beskriven som hennes bästa hittills.

 Medverkande: Rebecka Törnqvist och Johan Lindström

 

Föreställningens längd: 1tim 15min, ingen paus

Biljetter går även att köpa på Rosvalla och i biljettkuren i entrén på Culturum.
OBS! En timme innan föreställning kan biljetter även köpas i biljettkassorna på Nyköpings Teater och Culturum. I samtliga kassor gäller endast kortköp eller swishbetalning.

Kontakt

Arrangör: Nyköpings Arenor & Headstomp

Plats: Nyköpings Teater

Kommande datum