Kultur & nöje

INSTÄLLD: Så funkar det – The Show!

Bild på Anders och Måns Text i bilden: Inställd

Torsdag 12/11 2020 , kl. 19:30 - 21:15

Pris: 424 kr

Föreställningen ”Så funkar det – The show  med Anders och Måns” som skulle spelats den 12 nov 2020 är helt inställd.

Alla biljettköpare kommer få sina biljetter återbetalda.

Här kommer en hälsning från Anders och Måns:

Kära vänner.

Vi är så tacksamma att ni köpt en biljett till vår föreställning. Tyvärr måste vi meddela att vi ställer in föreställningen just hos er. Vi har bokat om alla spelningar där det var logistiskt möjligt men överallt gick det helt enkelt inte. Tyvärr.
Det är mycket som ska på plats för att få en sån här föreställning i rullning. Teknik, medarbetare, biljettadministration, resor, hotell och inte minst att hitta lediga spellokaler. Det är inte helt lätt att flytta alla framåt i tiden. Vi måste helt enkelt ge människor ett besked. Det känns fruktansvärt tråkigt att behöva flytta fram och ställa in spelningar.

Vi är så glada och stolta över vår förställning. Hoppas ni kan se den någon annanstans, att ni förstår och att ni hittar på något roligt att göra med biljettpengarna ni får tillbaka.

Ta hand om er
Anders och Måns. 

Om du köpt din biljett:

  • På webbiljett.se – Du får pengarna återbetalda med automatik av vår biljettleverantör. Med tanke på rådande omständigheter kan detta ta längre tid, ca 3 veckor. Vi hoppas på din förståelse för det.
  • Över disk – då kan du återlösa biljetten exkl serviceavgift hos någon av våra återförsäljningsställen (Culturum, Turistbyrån eller Rosvalla). Detta ska ske senast den 30 sept 2020.

 

Hur har får påverkat vårt sätt att räkna? Vad har Karl XII och the Who gemensamt och varför bör finnarna tacka Sverige för sin goda nattsömn?

I snart tjugo år har Anders och Måns levererat faktabaserad humor under rubriken ”Så funkar det”. Vi har sett dom i tv, hört dom i radio och i podd. Nu levererar de sin faktabaserade underhållning i ännu ett format – en sprudlande scenshow!
Med hjälp av mätstickor, internet, telefonsamtal, sång, dans och en och annan gissning tar Anders och Måns reda på precis vad som helst. Den som kommer får se.

Skrivet om Så funkar det – The Show!:


“Ett enda långt vrålgarv.”
NT

”Med närvaro, värme och absurditeter för Anders och Måns publiken att tappa andan av skrattattacker, från första till sista minuten. Det är inte bara roligt när de botaniser i de mest obskyra uppslagsverken, det blir också både allmänbildande och svängigt.”
Norran

När Anders Johansson och Måns Nilsson gör stundtals blixt-och-dundrande scenshow av sin populära P1-sända podd sker saker i ett rasande tempo. Det är ingen ände på frågvisheten och med milt vansinne lockar radarparet till oavbrutna skratt och applåder i nästan två timmar.”
Östgöta-Correspondenten

”Publiken älskar Anders och Måns.”
NLT

“Anders och Måns är i lysande form.”
Sydsvenskan

”Anders och Måns har humor som kan fängsla ett helt konserthus.”
Aftonbladet

 

Föreställningens längd: 1tim 45min, ingen paus

Fri entré för ledsagare

Parkeringsinfo: begränsat antal platser utanför Culturum. Fler parkeringsplatser finns på Västra Trädgårdsgatan 50, ca fem minuter gångväg till Culturum.

Biljetter går att köpa på Rosvalla, Culturum, Koordinaten samt Nyköpings Turistbyrå. OBSERVERA: Vid köp en timme innan föreställning gäller endast kortköp eller swishbetalning.

Kontakt

Arrangör: Somrig Ostsås AB

Plats: Culturum

Adress: Hospitalsgatan 4, Nyköping

Kommande datum

  • Torsdag 12/11 2020
    19:30 - 21:15