Sara Parkman

Sara Parkman

Torsdag 27/04 2023 , kl. 19:30 - 20:30

Pris: 315 kr Köp
Pris: 315 kr
Sara Parkman är folkmusikern som blivit den samtida svenska folkmusikens stora affischnamn.

Med höstens utsålda turné och det enormt hyllade albumet ”Eros Agape Philia” i ryggen presenterar nu Sara Parkman en omfattande vända även under våren 2023. 

Sara Parkman är folkmusikern som ifrågasatt och omfamnat traditioner så ogenerat och genomtänkt att hon skapat sig ett eget musikaliskt universum – och med det blivit den samtida svenska folkmusikens stora affischnamn.

När hennes senaste album ”Eros Agape Philia” gavs ut i oktober möttes det av översvallande recensioner. Nöjesguiden delade ut sitt allra högsta betyg och skrev: ”Det är folkligt, mystiskt, mäktigt och modernt.” Gaffa skrev: ”En välbehövlig motvikt mot de som tror att folkmusiken hör hemma på ett hembygdsmuseum.” Och skivan har legat högst upp på DN:s albumtopplista i inte mindre än fem veckor.

Genom åren har Sara Parkman flerfaldigt prisats vid Folk- och Världsmusikgalan, tilldelats Dagens Nyheters Kulturpris och – som på Manifestgalan tidigare i år – utsetts till årets bästa liveakt. 

Under hösten har Sara Parkman spelat för utsålda konserthus, klubbar och teatrar och i vår fortsätter segertåget med flera stopp i landet.

 

Föreställningens längd: 1tim, ingen paus

Biljetter går även att köpa på Rosvalla och i biljettkuren i entrén på Culturum.
OBS! En timme innan föreställning kan biljetter även köpas i biljettkassorna på Nyköpings Teater och Culturum. I samtliga kassor gäller endast kortköp eller swishbetalning.

Kontakt

Arrangör: Nyköpings Arenor & Luger

Plats: Nyköpings Teater

Kommande datum

  • Torsdag 27/04 2023
    19:30 - 20:30