Sara Zacharias och Jens Hult

Sara Zacharias och Jens Hult

Idag , kl. 19:00 - 21:00

Pris: 325:- Köp
Pris: 325:-
Välkommen till en unik konsert med Sara Zacharias och Jens Hult i Eventalen på Koordinaten. Den här kvällen bjuder vi på två konserter i en!

Sara och Jens har samarbetat i många år och de kommer nu till Oxelösund med en kombinerad konsert i vispopens tecken. Konserten kommer vara uppdelad i två delar där Jens börjar och efter paus så tar Sara över. Vi kan även vänta oss några duetter med Sara och Jens under kvällen.

Sara Zacharias

Sara Zacharias debuterade 2013 då hon tolkade tidigare outgivet material av sin pappa, Ted Gärdestad. Hennes version av ”Himlen är oskyldigt blå” från hyllningsalbumet ”För kärlekens skull” från 2015 blev en långkörare på Svensktoppen med hela 39 veckor på listan.

I september 2021 släppte Sara sin tredje EP. Musiken framställs med personliga texter och med harmoniska melodier som är typiskt för Sara. Hon är sedan barnsben inspirerad av Beatles, Simon & Garfunkel, Tracy Chapman med flera, vilket vi kan höra i hennes musik. På EP:n framför Sara singeln ”Tid” tillsammans med Jens Hult, vilken de har skrivit tillsammans.

Jens Hult

2013 medverkade Jens Hult i Idol där han knep en fjärdeplats. Debutsingeln som följde, ”Precis som du vill”, sålde platina och har fram tills idag spelats drygt 10 miljoner gånger på Spotify. Hösten 2020 var det Jens tur att själv bli tolkad i tv-programmet.

Med unika och grundade texter, en modern ljudbild, en ny energi och passion för visgenren, har Jens på senare år tagit stora kliv bort från den kommersiella popen. Med sin unika röst och sinne för skarpa melodier har Jens blivit ett etablerat namn bland Sveriges tyngsta producenter och låtskrivare.

Du kan läsa en intervju med dem båda i Magazinet på den här sidan. 

Här kan du lyssna på Sara och Jens tillsammans i låten Tid.

Spotify – Sara Zacharias

Spotify – Jens Hult

Kontakt

Adress: Järntorget 7, Oxelösund
Telefon: 0155-383 50

Kommande datum

  • Torsdag 29/09 2022
    19:00 - 21:00