Sébastien Boudet om surdeg och sund mat
Torsdag 17/10 2024 , kl. 18:00 - 19:30
Sébastien har delat med sig av sin kunskap och kärlek till bakning genom sina böcker. "Den franske bagaren: Surdeg, mat, kärlek" är en bok som reflekterar hans resa och passion, och den har uppskattats globalt. Hans efterföljande verk, "Le bakbok" och "Min franska kokbok", fortsätter att spegla hans engagemang för näringsrik och god mat. Nyligen har han lagt till "Sébastiens Vinter" och "Mjöl: Recept och inspiration för spannmålsrevolution" i sin samling, vilka båda bär på hans önskan om att dela glädjen i bakning och matlagning.
Genom sina föreläsningar, workshops och kurser är Sébastien en stillsam men inspirerande röst i diskussionen om hållbarhet inom matproduktion. Hans mål är inte bara att skapa utsökt mat, utan att även inspirera andra att tänka på vårt miljömässiga fotavtryck och hur vi kan göra skillnad genom våra dagliga matval.
Kontakt
Kommande datum
-
Torsdag 17/10 202418:00 - 19:30