Skapa ditt eget hängsmycke i formsilver!

formsilver helg

Lördag 02/10 2021 , kl. 10:00 - 15:00

Pris: 650 Köp
Helgkurs i formsilver ger dig nya möjligheter att skapa i silver. Kom och få en inblick i hur kul och inspirerande det är att skapa i finsilver!

Vem kan gå kursen?

Inga förkunskaper krävs.

Mål

Målet är att du ska få lära dig grunderna i silverleratekniken och få inspiration och idéer till att gå vidare. Efter kursen kan du skapa egna smycken hemma.

 

Kursinnehåll

På grundkursen gör du ett smycken, du får lära dig hur du använder olika typer av tekniker för att skapa med silverlera.Du kommer att få göra ett hängsmycke på kursen.

Kursupplägg

Kursen är en lördag och totalt 6 studietimmar. Gruppundervisning i liten grupp, max 6 deltagare.

 

Fortsättningsmöjligheter

Konsten som hantverk är omfattande och möjligheterna att förbättra din teknik och utveckla ditt formspråk är oändliga. Eftersom undervisningen till stor del sker i form av individuell handledning har du goda möjligheter att utvecklas om du går fler terminer eller olika konstkurser.

Litteratur/material

Material ingår inte i kurspriset. Materialkostnad kan variera från 330kr till 590kr beroende på hur stort smycke man vill göra och betalas direkt till kursledaren.Verktyg finns att låna.

Övrigt

För att förebygga spridningen av covid-19 anpassar vi antalet deltagare till mindre grupper om max 6 deltagare. Det finns goda möjligheter till handtvätt med tvål. Det är allas ansvar att hindra spridningen av smitta och vi förutsätter att du som går en kurs hos oss visar hänsyn och inte utsätter andra för risk.

Kontakt

Adress: Fruängsgatan 22 Nyköping
Telefon: 08-55094935

Kommande datum

  • Lördag 02/10 2021
    10:00 - 15:00