Skogsbad på Nynäs slott -Heldag

Fem personer sitter lugnt och stilla i naturen och mediterar.

Söndag 24/10 2021 , kl. 10:00 - 16:00

Pris: 650 Köp
Unna dig en skön dag för ditt eget välbefinnande med skogsbad i underbar natur! Under dagen plockar vi med oss allt som vi mår bra av i naturen och får en stunds skön avkoppling.

Öppna dina sinnen på Nynäs!


Marken kring Nynäs slott har använts av människor i tusentals år och det är inte många generationer sedan som folk levde av och med naturen. Mycket har hänt sedan dess och idag har vi tappat en del av den kontakten. Bada dina sinnen i naturen och sänk blodtryck och stresshormoner, en naturlig återhämtning när den är som bäst! Följ med på en kravlös stund i naturen tillsammans med Mikael på Naturkraft Eskilstuna, utbildad stresspedagog. Bokning sker via naturkrafteskilstuna.se Klicka på knappen "Intresseanmälan" och lämna dina uppgifter, så återkommer Mikael med betalningsinformation.

Välj oömma kläder efter väder, paraply eller regnställ samt varm tröja eller varm jacka att ta på när vi sitter still. Ta med egen fika och mat som du äter under dagen. Eventuellt tänder vi en brasa till fikat om vädret tillåter. Inga förkunskaper krävs.

Heldag

Unna dig en skön dag för ditt eget välbefinnande med skogsbad i underbar natur! Under dagen plockar vi med oss allt som vi mår bra av i naturen och får en stunds skön avkoppling på köpet.
Naturen här lockar även till vandring och vi kommer använda Sörmlandsleden intill att vandra på någon kilometer i lugnt tempo. Fokus under dagen är att gå ner i varv hitta återhämtning och fylla på energi.

Vi kommer skogsbada genom att bada alla sinnen (Shinrin-Yoku).  650:- per/person.

25 april, 20 juni, 18 juli, 22 augusti, 26 september, 24 oktober. Kl 10– 16.

Kontakt

Adress: Nynäs, Tystberga
Telefon: 070 565 76 80

Kommande datum

  • Söndag 24/10 2021
    10:00 - 16:00