Sofia Karlsson jubileumsturné 2024

Sofia Karlsson jubileumsturné

Torsdag 01/08 2024 , kl. 19:30 - 21:00

Pris: 250 kronor plus serviceavgift Köp
Pris: 250 kronor plus serviceavgift
Sofia Karlsson förlänger sin hyllade jubileumsturné där hon spelar låtarna från sitt ikoniska album “Svarta Ballader”. Nu landar hon på Kärrboda gård med en intim konsertupplevelse
Den 1 augusti landar hon på Kärrboda gård med en avskalad och intim konsertupplevelse. Missa inte denna chans att uppleva henne live!
Albumet “Svarta ballader”, var för Sofia Karlsson startskottet på en lysande karriär i Sverige och Europa. Albumet belönades med en Grammis i både Sverige och Danmark, samt pris vid Manifestgalan. Skivan har sålt i över 120 000 exemplar i Sverige och anses vara det mest framgångsrika visalbumet i modern historia.
“Jag har aldrig gjort en uppföljare till albumet “Svarta ballader”. Den skivan är min enda och stora kärleksförklaring till Dan Anderssons dikter och verk. Han är min käraste poet och också en del av mitt liv, min tradition och min familj i generationer bakåt. Han är de utsattas poet, skogarnas poet och de karga markernas diktare. Det blir ett kärt återseende att göra albumet på scen igen.”
Sofia Karlsson är utan tvekan en av landets mest älskade musiker. Med en katalog fylld till bredden av egenskrivet material såväl som tolkningar har hennes sång och musik landat mjukt i många tusentals lyssnares hjärtan runt om i landet, vilka alltid fyller bänkraderna på hennes många turnéer genom Sverige.
Sofia har genom åren vunnit totalt fyra Grammispriser i Sverige och en i Danmark. Därtill har hon belönats med utmärkelser som Stockholm stads tonsättar-hederspris, Prins Eugens Kulturpris och även tilldelats Dan Anderssons-stipendiet. Sofia Karlsson har också samarbetat med artister såsom Rebecca Törnqvist, Svante Thuresson, Rikard Wolff och inte minst Martin Hederos – som hon precis avslutade den utsålda turnén Stjärnenätter med.
 
Hålltider
Kafét öppnas: 18:30
Konsertstart: 19:30
Ingen åldersgräns
Innan konserten kommer det att säljas hembakat fika i galleriet. Dörrarna till scenen öppnas strax innan konsertens start.
Scenen är rullstolsanpassad med en rampliknande lutning för enkel åtkomst. För rullstolsplatser gäller ordinarie biljett men ledsagare med giltigt ledsagarbevis går in gratis.
För parkering markeras platser utanför ladan med vägmarkeringar, vilket ger plats för cirka 40 bilar. Vid behov finns ytterligare parkeringsmöjligheter vid husen och andra platser på gården.
 
Hitta hit:
Med bil:
Adressen "Kärrboda, 611 95 Nyköping" tar er via gps till busshållplatsen precis utanför gården. Kör ni från Nyköping så kan ni fortsätta vidare några 100 meter tills ni ser skylten Kärrboda. Kör in där så ser ni stora ladan och ni kan parkera till höger om den vid markerade P-platser.
Kollektivtrafik
Tåg till Nyköpings centralstation eller buss till Nyköpings bussterminal.
Från Nyköpings bussterminal: Länstrafikbuss 561 mot Nävekvarn till station ’Kärrboda’.
Observera att det är ca 10 min promenad mellan Nyköpings centralstation och bussterminal.
Tidtabell och reseinformation: https://www.sormlandstrafiken.se
 

 

Kontakt

Telefon: 0767912657

Kommande datum

  • Torsdag 01/08 2024
    19:30 - 21:00