Sommarkonsert vid Vattensportens hus

Lördag 28/08 2021 , kl. 19:00 - 22:00

Pris: 150kr Köp
Avrunda sommaren med 2 konserter och njut av augustikvällen tillsammans med Miss Winter och Mattias Nordkvist.

Mattias Nordkvist är född i Nyköping och uppväxt i Stigtomta.

Sedan examen från Teaterhögskolan i Malmö 2007 så har han arbetat på Göteborgs stadsteater där han ingår i den fasta ensemblen.

För en större publik blev Mattias ett bekant ansikte i och med hans gestaltning av Gustaf Löwanders i SVT-serien Vår tid är nu. Man har även sett honom i serier som Saknad, White Wall, Sommaren-85 och nu senast i Snöänglar.

Musiken har funnits i Mattias liv sedan dom tidiga tonåren. På slutet av 90-talet spelade han mycket och flitigt i olika band i Nyköping.

Med ett färskt påskrivet skivkontrakt släpper han i augusti sitt nya album. Men innan dess släpps singlarna ”Åren innan åren” på midsommarafton och ”Nätterna runt Bierhalleplatsen” i slutet av juli.

 

Miss Winter - hetaste countryakten i sommar

Miss Winter är Nyköpings unika countrytrio med en musikalisk bredd under ponchon. Avskalad countrypop med akustiska instrument varvat med tyngre sättning och toner. Genomgående kryddning är tight stämsång som skickar publiken till en plats mellan Sörmland och Nashville. Texterna handlar om livet, drömmar, hämnd, nyvunnen kärlek,otrohet, kaffe och brustna hjärtan.

Om Miss Winter

“The Road” gick direkt till riksfinalen i P4 nästa på Liseberg i Göteborg. EPn “Making Stories” tog deras musik ut till publiken i Europa, Australien, USA och countryns mecka Nashville.“Keys in your pocket” vann priset för “Best Song” i den världsomspännande tävlingen “World Wide Music Contest”. Därefter hade Miss Winter den stora äran att få spela på Europas största countryfestival Country 2 Country på O2 Arena i London, CMM i Berlin, Buckle and Boots i Manchester. Låten “Give it all” utmanade på svensktoppen i P4.

Det har blivit flera sommarturnéer genom Sverige där Miss Winter har haft den stora äran att vara förband till bla Doug Seegers, Christina Lindberg och Kikki Danielsson.

Jenny Hillman har frilansat och turnerat med Sveriges artistelit, t ex Charlotte Perelli, Darin, Jill Johnson och Alcazar för att nämna några.

Anna Edman och Linda Ålund driver tillsammans Sisters of Soul och har varit heltidsmusiker i över 20 år.

 

Kontakt

Arrangör: Nyköpings Arenor

Plats: Vattensportens hus, Hamnen

Kommande datum

  • Lördag 28/08 2021
    19:00 - 22:00