Staffan Hellstrand på Fåfängan

Staffan Hellstrand

Lördag 31/07 2021 , kl. 19:00 - 21:00

Pris: 270 Köp
Staffan Hellstrands karriär tog avstamp i Nyköping. Nu är han tillbaka i stan!

Staffan Hellstrand äger en snart 30-årig karriär som soloartist. De har resulterat i grammisar, rockbjörnar och odödliga svenska hits, som ”Lilla Fågel Blå” och ”Fiskarna i haven”, som han skrev åt Idde Schultz.

Men också kompromisslösa album med tydliga ställningstaganden.

”Fanfar” - hans hyllning till den vanliga människan framförs numera av en mängd svenska artister. 

Förutom sin egen karriär har han skrivit låtar till och med en mängd  artister från Lasse Winnerbäck och Olle Ljungström via Latin Kings och The Nomads till Lena Nyman, Bodil Malmsten, Lisa Nilsson, Sven-Ingvars, Uno Svenningsson och många fler - till och med det svenska fotbollslandslaget.

Just nu förbereder han en intensiv sommar och höst efter album- och boksläpp november 2020. Vi lär få höra både gamla hits och låtar från nya temaalbumet ”Mordet i Nürnbergbryggeriet”.

---------

VIKTIG INFO FRÅN ARRANGÖREN:

Var rädd om dina medmänniskor! Håll avstånd och stanna hemma om du känner dig krasslig.
Fåfängan följer självfallet Folkhälsomyndighetens restriktioner och vi håller oss uppdaterade om läget. För närvarande gäller att man får vara max 4 personer i ett sällskap när man sitter på våra publikplatser eller vid våra cafébord.
För att hålla publikantalet på våra evenemang på tillåten nivå måste alla besökare ha biljett, även små barn. Till barn mellan 0 och 3 år väljer du småbarnsbiljett för 10 kr (fribiljett + serviceavgift).

Kontakt

Arrangör: Fåfängan
Adress: Fåfängans väg 4, 611 39 Nyköping
Telefon: 0708723712

Kommande datum

  • Lördag 31/07 2021
    19:00 - 21:00