Stina Wollter

Stina Wollter

Onsdag 24/04 2024 , kl. 19:00 - 21:30

Pris: 460kr Köp
Pris: 460kr
Föreläsningen Konst, kropp och motstånd och musik som fångar upp livet.

Upplev en föreläsning full av bilder, berättelser, sanning, smärta, skapande, konst, kroppstrix och dans. Stina Wollter beskriver de invasioner och den press som vi människor utsätts för och sin väg till- och strategier för - motstånd och överlevnad.

Något som helt oväntat ledde till en liten folkrörelse, människor som dansade fram på sociala medier med en uttalad längtan och ett krav på fredade rum kring varje kropp.

Stina Wollter är konstnär, författare och Instagramprofilen som tar fajten mot omöjliga normer och för allas rätt att få vara sig själva och fylla sin plats på jorden. 

Tillsammans med Micke Olsson Wollter har Stina släppt fullängdaren ”Garden Songs” med texter om barn som flyttar hemifrån, överfyllda förråd, att förlåta sig själv och att hitta sin inre eld, bland annat.

Efter föreläsningen kommer Micke upp med gitarren och det bjuds på konsert med ett urval av låtarna, så att själen får landa. 

Foto: Anna-Lena Ahlström

 

Föreställningens längd: 2 tim 30min, inkl paus.

Biljetter går även att köpa på Rosvalla och i receptionen i Stadshusets entré.
OBS! En timme innan föreställning kan biljetter även köpas i biljettkassorna på Nyköpings Teater och Culturum. I samtliga kassor gäller endast kortköp eller swishbetalning.

Kontakt

Arrangör: Föreningen Generator

Plats: Culturum

Adress: Hospitalsgatan 4, 611 32 Nyköping

Kommande datum

  • Onsdag 24/04 2024
    19:00 - 21:30