nyköpingsguiden.se

Stjärnskådartur i Palstorpsskogen

Ta med familjen ut en mörk klar vinternatt med måne och stjärnor som gnistrar. Följ med och låt er fascineras av stjärnhimmeln och världsalltet.

Ta med familjen ut en mörk klar vinternatt med måne och stjärnor som gnistrar. Följ med och låt er fascineras av stjärnhimmeln och världsalltet.

Vi börjar med en skogsvandring i lugn takt över stock och sten. När vi har kommit upp på vår utkikspunkt, så kommer vi lära oss mer av vad vi kan skåda där uppe på natthimlen. Vi tar oss tid att verkligen ta in vår stjärnhimmel och allt den innehåller. Kanske har vi tur att få se ett stjärnfall och möjligheten att önska oss något.

När vi skådat klart så vandrar vi lugnt och sakta ner till skogsköket för varm saft och korvgrillning runt lägerelden. Här tar vi oss tid att prata och fundera över stjärnhimlen och dessa magiska kraft.

Tänk på att det är mörkt och vinter så ha rejäla skor och kläder efter väder. Mössa och vantar. Rekommenderad ålder är från 5 år. Ta med ficklampa och liggunderlag.

Pris: 120 kr/person
Anmäl dig genom ett mail till info@palstorp.se eller med PM på Facebook eller Instagram. Uppge namn, ålder och eventuella allergier.
Obs! Betalning inom 48 timmar efter bokning.  Begränsat antal platser på stjärnskådarturen. Vid mulet väder kommer turen att bokas om till nytt datum.


Kontakt

Adress: Palstorp 1

Telefon: 0767806244

E-post: info@palstorp.se

Facebook: www.facebook.com/palstorp

Arrangör: Palstorp äventyrsgård och skogsby