Svansjön

Framflyttad
Balettdansörer på en scen

Torsdag 23/02 2023 , kl. 19:00 - 21:20

Pris: 695 kr Köp

Föreställningen med Ryska Nationalbaletten från Moskva flyttar fram till våren 2023.

På grund av de nya restriktionerna som trädde i kraft den 12 januari 2022 flyttas Svansjön - Ryska Nationalbaletten från Moskva fram till 2023.

Föreställningen som skulle spelats den 10 mars 2022 flyttas fram till torsdag 23 februari 2023 kl 19.00

Vi ser fram emot att ses då. Köpt biljett gäller till ny dag/tid.

Om du mot förmodan inte kan gå på det nya datumet kan du återköpa dina biljetter, exkl serviceavgift senast den 13 mars 2022 genom att kontakta culturum@nykoping.se och uppge ditt boknings/referensnummer.

Efter detta datum godkänner du att biljetten gäller till det nya datumet.

När det blir dags så kommer vi att göra allt för att ni ska få en fantastisk kväll med oss!

Med vänlig hälsning,

Julius Production

 

 

Tidernas mest populära balettklassiker, Svansjön, innehåller alla element som gjort klassisk balett berömd, den förtrollar fortfarande alla som ser den.

En sagolik berättelse med överdådig scenografi och dans, och med odödlig musik av Tjajkovskij. Man kan med rätta säga att Tjajkovskij i över hundra år speglat den ryska folksjälen med detta verk. Av musiken är det främst ”De fyra små svanarnas dans” som blivit känd och älskad av en stor publik.

Den Ryska Nationalbaletten i Moskva är ett av världens främsta balettkompanier. Deras framgångar bygger inte på tillfälligheter, utan på deras framstående dansare som bland annat kommer från den legendariska Bolsjojbaletten i Moskva. Den Ryska Nationalbaletten har sin egen balettskola med över 70 dansare och flera erfarna och internationellt erkända pedagoger. Med sin breda repertoar har Den Ryska Nationalbaletten haft stora framgångar i hela världen.

 

Föreställningens längd: 2tim 20 min, inkl paus

Kontakt

Arrangör: Julius Production AB

Plats: Culturum

Kommande datum

  • Torsdag 23/02 2023
    19:00 - 21:20